DARKARSDER'DE YENİ DÖNEM

Darıca 12.10.2015 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARKARSDER'DE YENİ DÖNEM

Darıca Karslilar Derneği yeni Yönetim Kurulu oluştu.

Darıca'daki faaliyetleri ile her zaman adından bahsettiren Darıca Karslılar Derneği genel kurul yaparak yeni isimlerini yönetimlerine dahil etti. Derneğin yeni yönetim kadrolarında Yavuz Aydemir, NaimTamyuksel, Adnan İşçi, Metin Aldım, Atila Timur, Vedat İzkübarlas isimlerinden oluşmakta.Dernek Başkanı olarak Nevzat Aytekin ise güven tazeliyer yeni dönemde de Darıca Karslılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam edecek.
Darıca Karslilar Derneği yeni Yönetim Kurulu oluştu.

Darıca'daki faaliyetleri ile her zaman adından bahsettiren Darıca Karslılar Derneği genel kurul yaparak yeni isimlerini yönetimlerine dahil etti. Derneğin yeni yönetim kadrolarında Yavuz Aydemir, NaimTamyuksel, Adnan İşçi, Metin AldımAtila Timur, Vedat İzkübarlas isimlerinden oluşmakta.Dernek Başkanı olarak Nevzat Aytekin ise güven tazeliyer yeni dönemde de Darıca Karslılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.