3 Belediye Başkanı Görevden Uzaklaştırıldı

15.10.2015 - 09:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

3 Belediye Başkanı Görevden Uzaklaştırıldı

Aralarında Sabri Özdemir'in de bulunduğu 3 belediye başkanı, İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile görevden uzaklaştırıldı.

Batman'da aralarında Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir'in de bulunduğu 3 belediye başkanı, İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile görevden uzaklaştırıldı. BatmanBelediye Başkanı Sabri Özdemir, Beşiri İlçe Belediye Başkanı Mustafa Öztürk, İkiköprü Belde Belediye başkanı Osman Karabulut, İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile görevden uzaklaştırıldı. 19 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ DE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI İçişleri Bakanlığı'nın Mülkiye Müfettişleri tarafından yapılan araştırma ve inceleme raporuna istinaden görevden alınan belediye başkanlarının yanı sıra, Batman Belediyesi'nden 17, Balpınar Belde Belediyesi'nden 1, İkiköprü Belde Belediyesi'nden 1 olmak üzere toplam 19 belediye meclis üyesi de Bakanlık onayı ile görevden uzaklaştırıldı.
Aralarında Sabri Özdemir'in de bulunduğu 3 belediye başkanı, İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile görevden uzaklaştırıldı.

Batman'da aralarında Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir'in de bulunduğu 3 belediye başkanı, İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile görevden uzaklaştırıldı. BatmanBelediye Başkanı Sabri ÖzdemirBeşiri İlçe Belediye Başkanı Mustafa Öztürkİkiköprü Belde Belediye başkanı Osman Karabulutİçişleri Bakanlığı'nın onayı ile görevden uzaklaştırıldı.

19 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ DE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

İçişleri Bakanlığı'nın Mülkiye Müfettişleri tarafından yapılan araştırma ve inceleme raporuna istinaden görevden alınan belediye başkanlarının yanı sıra, Batman Belediyesi'nden 17, Balpınar Belde Belediyesi'nden 1, İkiköprü Belde Belediyesi'nden 1 olmak üzere toplam 19 belediye meclis üyesi de Bakanlık onayı ile görevden uzaklaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.