HABER KARSLILAR DERNEĞİ'NDE GELDİ!

15.10.2015 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HABER KARSLILAR DERNEĞİ'NDE GELDİ!

Darıca Karslılar Derneği’nde miting davetiyesi verdiği esnada İl Başkanı Ceyhan gelen haberle şaşkınlık yaşadı

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun bugün yapılması planlanan mitingin davetiyeleri için günlerdir ziyaret programları gerçekleştiren Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe başkanları, SKM Başkanları, belediye meclis üyeleri ve diğer partililer gelen haberle sarsıldı. Dağıtılan davetiyelerde tarih, yer ve saatin bugünü göstermesi ve pazara ertelenen miting için nasıl bilgilendirme yapılacağı ile acil bir toplantı yapan İl Başkanı Ceyhan ve SKM Yöneticleri, mesaj, mail ve telefon yoluyla iletişim sağlanacağı noktasında karar aldılar. HABER KARSLILAR’A DAVETİYE VERİRKEN GELDİ Miting için Darıca Karslılar Derneği’ne davetiye sunmak üzere gelen Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Ak Parti Milletvekili Adayı Halit Çokan, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İl Yöneticileri Sertan Tuncel, İdris Demir, Arif Aküzüm, Ayhan Naci Yılmaz, Hüseyin Kurt Meclis Üyesi Yakup Kaya ve diğer partililer dernek başkanı Nevzat Aytekin tarafından ağırlandılar. BİZİM DE KARSLI YÖNETİCİLERİMİZ VAR İl Başkanı Ceyhan ziyaret esnasında yaptığı selamlama konuşmasında, “Darıca’da hem KJarslı hemşerilerimize bir selam verelim hem de miting için davetiyemizi sunalım istedik. İdris Demir, Arif Aküzüm gibi bizimde yöneticilerimiz var. Aynı zamanda bu bölgenin insanları. Siz bu partili hemşerilerinizden memnun musunuz. Sizin sorunlarınızla ilgileniyorlar mı?” dedi. Dernek Başkanı Aytekin ise, “Miting ve 1 Kasım seçimleri Darıcamız, Kocaeli ve ülkemiz için hayırlı olsun.”dedi.
Darıca Karslılar Derneği’nde miting davetiyesi verdiği esnada İl Başkanı Ceyhan gelen haberle şaşkınlık yaşadı

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun bugün yapılması planlanan mitingin davetiyeleri için günlerdir ziyaret programları gerçekleştiren Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe başkanları, SKM Başkanları, belediye meclis üyeleri ve diğer partililer gelen haberle sarsıldı. Dağıtılan davetiyelerde tarih, yer ve saatin bugünü göstermesi ve pazara ertelenen miting için nasıl bilgilendirme yapılacağı ile acil bir toplantı yapan İl Başkanı Ceyhan ve SKM Yöneticleri, mesaj, mail ve telefon yoluyla iletişim sağlanacağı noktasında karar aldılar.

HABER KARSLILAR’A DAVETİYE VERİRKEN GELDİ

Miting için Darıca Karslılar Derneği’ne davetiye sunmak üzere gelen Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Ak Parti Milletvekili Adayı Halit Çokan, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İl Yöneticileri Sertan Tuncel, İdris Demir, Arif Aküzüm, Ayhan Naci Yılmaz, Hüseyin Kurt Meclis Üyesi Yakup Kaya ve diğer partililer dernek başkanı Nevzat Aytekin tarafından ağırlandılar.

BİZİM DE KARSLI YÖNETİCİLERİMİZ VAR

İl Başkanı Ceyhan ziyaret esnasında yaptığı selamlama konuşmasında, “Darıca’da hem KJarslı hemşerilerimize bir selam verelim hem de miting için davetiyemizi sunalım istedik. İdris Demir, Arif Aküzüm gibi bizimde yöneticilerimiz var. Aynı zamanda bu bölgenin insanları. Siz bu partili hemşerilerinizden memnun musunuz. Sizin sorunlarınızla ilgileniyorlar mı?” dedi. Dernek Başkanı Aytekin ise, “Miting ve 1 Kasım seçimleri Darıcamız, Kocaeli ve ülkemiz için hayırlı olsun.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.