19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eski eşinin evleneceğini duydu, kurşun yağdırdı

22.10.2015 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Eski eşinin evleneceğini duydu, kurşun yağdırdı

Bursa’da eski eşi F.Y.’nin evlenme hazırlığı yaptığını öğrenen İbrahim G. dehşet saçtı.

Ankara’da ambulans şoförü olan 41 yaşındaki İbrahim G., Bursa’da hemşirelik yapan eski eşi F.Y.’yi arayıp yola çıktığını ve konuşmak istediğini söyledi. F.Y. ise 3 yıl önce ayrıldığı eski eşiyle görüşmemek için hastaneden izin alıp evine gitti. İbrahim G., eski eşine ulaşamayınca, onun imam nikâhıyla yaşadığı Muammer Kılıç’ı arayıp konuşmak için hastaneye çağırdı. 18 yaşındaki oğlu Muhammet Enez Kılıç ile hastaneye giden Kılıç, İbrahim G. ile acil servis önünde buluştu.  “Ben sizi daha önce uyarmadım mı, benim namusuma göz diken ölür” diye bağırmaya başlayan eski eş, Kılıç ve oğluna 2 şarjör mermi sıktı. Baba-oğul olay yerinde yaşamını yitirirken, kaçmaya çalışan saldırgan polis tarafından yakalandı. KAYNAK:HABERTÜRK
Bursa’da eski eşi F.Y.’nin evlenme hazırlığı yaptığını öğrenen İbrahim G. dehşet saçtı.

Ankara’da ambulans şoförü olan 41 yaşındaki İbrahim G., Bursa’da hemşirelik yapan eski eşi F.Y.’yi arayıp yola çıktığını ve konuşmak istediğini söyledi. F.Y. ise 3 yıl önce ayrıldığı eski eşiyle görüşmemek için hastaneden izin alıp evine gitti. İbrahim G., eski eşine ulaşamayınca, onun imam nikâhıyla yaşadığı Muammer Kılıç’ı arayıp konuşmak için hastaneye çağırdı. 18 yaşındaki oğlu Muhammet Enez Kılıç ile hastaneye giden Kılıç, İbrahim G. ile acil servis önünde buluştu. 

“Ben sizi daha önce uyarmadım mı, benim namusuma göz diken ölür” diye bağırmaya başlayan eski eş, Kılıç ve oğluna 2 şarjör mermi sıktı. Baba-oğul olay yerinde yaşamını yitirirken, kaçmaya çalışan saldırgan polis tarafından yakalandı.

KAYNAK:HABERTÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.