Demirci Aşure Dağıttı

Çayırova 23.10.2015 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demirci Aşure Dağıttı

Her yıl geleneksel olarak Muharrem ayı içerisinde aşure dağıtımı gerçekleştiren Çayırova Belediyesi, bu yılda geleneği bozmadı.

Çayırova Belediyesi tarafından her yıl Muharrem ayı içerisinde gerçekleştirilen aşure dağıtımı Fatih Caddesi’nde tekrarlandı. Aşure dağıtım programında Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova Belediye Meclis üyesi Fulya Ebru Önder ve Filiz Ayyıldız, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir, Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Suluçürük Demir, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Ak Parti Çayırova İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. HEM AŞURE DAĞITTI HEM SORUN DİNLEDİ Vatandaşlarla Aşure programı için Fatih Caddesi’nde bir araya gelen Belediye Başkanı Şevki Demirci, sorunları, ihtiyaçları ve talepleri dinlemek içinde fırsat buldu. Belediye Başkanı Demirci’ye sorunlarını ileten vatandaşlar, gerekli birim müdürlerine ve başkan yardımcılarına sevk edilirken Başkan Demirci çözüm noktasında talimatlarını da verdi. Başkan Demirci “ Bütün Müslümanların ve Tüm Çayırova halkının Muharrem Ayı ile içerisinde barındırdığı Aşure Günü’ nü tebrik eder, bu ayın, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını dilerim. Ayrıca Muharrem ayı vesilesiyle Kerbela Şehitlerini rahmetle anıyor, bütün İslam aleminin hicri  yılını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.  
Her yıl geleneksel olarak Muharrem ayı içerisinde aşure dağıtımı gerçekleştiren Çayırova Belediyesi, bu yılda geleneği bozmadı.

Çayırova Belediyesi tarafından her yıl Muharrem ayı içerisinde gerçekleştirilen aşure dağıtımı Fatih Caddesi’nde tekrarlandı. Aşure dağıtım programında Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova Belediye Meclis üyesi Fulya Ebru Önder ve Filiz Ayyıldız, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir, Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Suluçürük Demir, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Ak Parti Çayırova İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

HEM AŞURE DAĞITTI HEM SORUN DİNLEDİ

Vatandaşlarla Aşure programı için Fatih Caddesi’nde bir araya gelen Belediye Başkanı Şevki Demirci, sorunları, ihtiyaçları ve talepleri dinlemek içinde fırsat buldu. Belediye Başkanı Demirci’ye sorunlarını ileten vatandaşlar, gerekli birim müdürlerine ve başkan yardımcılarına sevk edilirken Başkan Demirci çözüm noktasında talimatlarını da verdi. Başkan Demirci “ Bütün Müslümanların ve Tüm Çayırova halkının Muharrem Ayı ile içerisinde barındırdığı Aşure Günü’ nü tebrik eder, bu ayın, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını dilerim. Ayrıca Muharrem ayı vesilesiyle Kerbela Şehitlerini rahmetle anıyor, bütün İslam aleminin hicri  yılını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.