Silinli Darıca Çine’ye hazır!

Spor 29.10.2015 - 08:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Silinli Darıca Çine’ye hazır!

Silinli Darıca Çine’ye hazır!

Ligin 12.haftasında yarın deplasmanda Çine Madranspor’a konuk olacak olan Darıca G.B, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Bugün saat 08:15’te tesislerden hareket edecek olan sarı yeşilli kafile, 08:15 uçağıyla İzmir’e gidecek. İzmir’den kara yoluyla Aydın’a geçecek olan Darıca G.B kafilesi, Anemon Otel’de kampa girecek. Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde ilk sınavını Aydın deplasmanında verecek olan Darıca G.B, iki haftalık yenilgi serisinin ardından kritik maçtan 3 puan çıkararak geleceğe umutla bakmak istiyor. GALİBİYETİ OLMAYAN TEK TAKIM ÇİNE MADRAN Ligte galibiyeti bulunmayan tek takım olan Çine Madranspor, oynadığı 9 maçta 3 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 3 puan toplayabildi. Buna karşılık temsilcimiz Darıca G.B oynadığı 9 maç sonunda 3 galibiyet 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Kazanmaktan başka bir düşüncesi olmayan sarı yeşilliler, Silin yönetiminde seri galibiyetler yakalamayı hedefliyor. Çine Yüksel Yalova Stadı’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13:30’da başlayacak.
Silinli Darıca Çine’ye hazır!

Ligin 12.haftasında yarın deplasmanda Çine Madranspor’a konuk olacak olan Darıca G.B, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Bugün saat 08:15’te tesislerden hareket edecek olan sarı yeşilli kafile, 08:15 uçağıyla İzmir’e gidecek. İzmir’den kara yoluyla Aydın’a geçecek olan Darıca G.B kafilesi, Anemon Otel’de kampa girecek. Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde ilk sınavını Aydın deplasmanında verecek olan Darıca G.B, iki haftalık yenilgi serisinin ardından kritik maçtan 3 puan çıkararak geleceğe umutla bakmak istiyor.

GALİBİYETİ OLMAYAN TEK TAKIM ÇİNE MADRAN

Ligte galibiyeti bulunmayan tek takım olan Çine Madranspor, oynadığı 9 maçta 3 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 3 puan toplayabildi. Buna karşılık temsilcimiz Darıca G.B oynadığı 9 maç sonunda 3 galibiyet 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Kazanmaktan başka bir düşüncesi olmayan sarı yeşilliler, Silin yönetiminde seri galibiyetler yakalamayı hedefliyor. Çine Yüksel Yalova Stadı’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13:30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.