SANDIĞI SIRTLADILAR

Kocaeli 03.11.2015 - 07:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SANDIĞI SIRTLADILAR

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Kocaeli’de ki 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarını 1 Kasım’da değiştirmek adına adeta 12 ilçede üs kurdu. Küçük büyük hiçbir programı atlamadan katılım yapan Bakan Işık, gecesini gündüzüne kattı.

NELER YAPTI? Çayırova’da ev ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra birçok temel atma ve açılış programlarında yer aldı. Gebze’de SKM açılışı başta olmak üzere partisinin geçmişte yerel ve genel seçimlerde aday olmuş isimlerin işyeri ofislerini ve evlerini ziyaret etti. Darıca’da kanaat önderlerinin evinden çıkmadı. Özellikle hem Kürt vatandaşların evlerini ziyaret etti hem de Ak Parti’ye geçiş yapan bir çok vatandaşın rozetlerini bizzat kendisi taktı. Dilovası’nda yeni eğitim öğretim yılını açmak ve velilerle bir arada olmak adına bu ilçede sayısız programlara katıldı. Kandıra’da cezaevi lojmanlarını dahi ziyaret eden Bakan Işık hep aynı mesajı verdi. “Kocaeli Kazansın, Türkiye Kazansın, Demokrasi Kazansın.” Sloganının içeriğini katıldığı her platformda yineleyen Bakan Işık, bu sloganın içeriğini de defalarca bıkmadan usanmadan aktardı. YAMAN ENERJİ KATTI 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’nin listesinde yer alan Cemalettin Kaflı’nın 1 Kasım’da yer almaması ve özellikle Gebze Bölgesi’nin temsilcisi olarak listeye Cemil Yaman’ın dahil edilmesi bazı kesimlerde memnuniyet yaratırken diğer kesimde ise eleştirilere neden oldu. 7.sıra milletvekili adayının seçilemeyeceğini söyleyen birçok kesimin aksine Cemil Yaman, teşkilatlarla sırt sırta verirken Bakan Fikri Işık’ın, “Cemil Yaman seçilecek.” Tahminini de boşa çıkarmamak adına büyük bir özveri ile çalıştı. Bu iki kilit isim Yaman ve Işık’ın seçim süreci boyunca izlediği politika ve çalışma azmi Yüzde 57’ye dayanan bir başarıyı ortaya çıkardı. Kocaeli gibi bir metropolün her sokağını didik didik eden Işık ve Yaman 5 ayda Yüzde 10 gibi bir oranı mevcut oranına dahil etti. DİLOVASI YAMANI BAĞRINA BASTI Geçmiş yıllarda Dilovası Belediye Başkanı olarak da ilçe halkına hizmet gayreti gösteren Cemil Yaman’a ilçe halkı vefalı davrandı. Belediye Başkanlığı döneminde ilçedeki irili ufaklı bir çok projeyi hayata geçiren Cemil Yaman 7 Kasım’da Yüzde 40 oy alan partisinin oranını Yüzde 55’e yükselmesinde başrol oynadı. Dilovası halkı Belediye Başkanlığı döneminde Yaman’ın ilçeye olan hizmet katkısını bundan böyle milletvekili olarak görmek istediğini sandıkta açıkça göstermiş oldu. Ak Parti’nin bu ilçede yüzde 15’lik oy oranının yükselmesi için değim yerindeyse Cemil Yaman’ın adı bile yetti.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Kocaeli’de ki 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarını 1 Kasım’da değiştirmek adına adeta 12 ilçede üs kurdu. Küçük büyük hiçbir programı atlamadan katılım yapan Bakan Işık, gecesini gündüzüne kattı.

NELER YAPTI?

Çayırova’da ev ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra birçok temel atma ve açılış programlarında yer aldı. Gebze’de SKM açılışı başta olmak üzere partisinin geçmişte yerel ve genel seçimlerde aday olmuş isimlerin işyeri ofislerini ve evlerini ziyaret etti. Darıca’da kanaat önderlerinin evinden çıkmadı. Özellikle hem Kürt vatandaşların evlerini ziyaret etti hem de Ak Parti’ye geçiş yapan bir çok vatandaşın rozetlerini bizzat kendisi taktı. Dilovası’nda yeni eğitim öğretim yılını açmak ve velilerle bir arada olmak adına bu ilçede sayısız programlara katıldı. Kandıra’da cezaevi lojmanlarını dahi ziyaret eden Bakan Işık hep aynı mesajı verdi. “Kocaeli Kazansın, Türkiye Kazansın, Demokrasi Kazansın.” Sloganının içeriğini katıldığı her platformda yineleyen Bakan Işık, bu sloganın içeriğini de defalarca bıkmadan usanmadan aktardı.

YAMAN ENERJİ KATTI

7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’nin listesinde yer alan Cemalettin Kaflı’nın 1 Kasım’da yer almaması ve özellikle Gebze Bölgesi’nin temsilcisi olarak listeye Cemil Yaman’ın dahil edilmesi bazı kesimlerde memnuniyet yaratırken diğer kesimde ise eleştirilere neden oldu. 7.sıra milletvekili adayının seçilemeyeceğini söyleyen birçok kesimin aksine Cemil Yaman, teşkilatlarla sırt sırta verirken Bakan Fikri Işık’ın, “Cemil Yaman seçilecek.” Tahminini de boşa çıkarmamak adına büyük bir özveri ile çalıştı. Bu iki kilit isim Yaman ve Işık’ın seçim süreci boyunca izlediği politika ve çalışma azmi Yüzde 57’ye dayanan bir başarıyı ortaya çıkardı. Kocaeli gibi bir metropolün her sokağını didik didik eden Işık ve Yaman 5 ayda Yüzde 10 gibi bir oranı mevcut oranına dahil etti.

DİLOVASI YAMANI BAĞRINA BASTI

Geçmiş yıllarda Dilovası Belediye Başkanı olarak da ilçe halkına hizmet gayreti gösteren Cemil Yaman’a ilçe halkı vefalı davrandı. Belediye Başkanlığı döneminde ilçedeki irili ufaklı bir çok projeyi hayata geçiren Cemil Yaman 7 Kasım’da Yüzde 40 oy alan partisinin oranını Yüzde 55’e yükselmesinde başrol oynadı. Dilovası halkı Belediye Başkanlığı döneminde Yaman’ın ilçeye olan hizmet katkısını bundan böyle milletvekili olarak görmek istediğini sandıkta açıkça göstermiş oldu. Ak Parti’nin bu ilçede yüzde 15’lik oy oranının yükselmesi için değim yerindeyse Cemil Yaman’ın adı bile yetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.