DİLOVASI MECLİSİ TAMAM!

Dilovası 04.11.2015 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLOVASI MECLİSİ TAMAM!

Dilovası Belediyesi Kasım ayı Belediye Meclisi Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında meclis üyelerinin katılımı ile Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yönettiği meclis oturumu yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Gündem maddelerinin tek tek görüşülüp Meclis gündemine alınan maddelerin oylandığı toplantıdaki maddeler oy birliğiyle kabul edildi.  Belediye Meclisinin Aralık ayı toplantısı 2 Aralık Çarşamba günü saat 11’de yapılmasına karar verildi. Belediye Başkanı Ali Toltar belediye meclisinde yaptığı teşekkür konuşmasında şöyle dedi “7 Haziran Milletvekili seçimleri sonucunda halkımızın iradesi tekrar seçimi işaret etmiş ve 1 Kasım’da halkımız sandık başına gitmiştir. Vatandaşlarımızın bize verdiği mesajı genelde ve yerelde doğru algılayıp, yaşanan 5 aylık süreçten sonra yine yeniden istikrarın, istikbalin, büyümenin ve gelişmenin doğru adresi olan Ak Parti Ülkemizde, Bölgemizde ve İlçemizde sandıktan demokrasi mücadelesini kazanarak zaferle çıkmıştır. Yaşanan belirsizliğin akabinde, daha seçimlerin üzerinden 3 gün gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen piyasalar olumlu bir seyir aldı. Demek ki istikrar, gelecek, büyüme ve gelişme ülkemizde Ak Partinin tek başına, iş başında olmasından geçiyor.  2023 Hedefleri doğrultusunda Yeni Sivil Anayasa ve Başkanlık Sistemi ile ülkemiz yakın gelecekte tam anlamıyla Eski Türkiye Çağını kapatacaktır. Huzur, barış, kardeşlik ve demokratikleşme sürecinin tekrar ivme kazanacağı aşikârdır. Ak Parti İktidarı İslam Coğrafyasında ezilen mazlumların sesi olmaya devam edecektir. Ekonomik büyüme ve kalkınma hamleleri ile dünyanın aktörü ve öncüsü olma yolunda hızla ilerleyeceğimize inancımız tamdır. Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Dilovası Belediyesi güç birliğiyle ilçemizde alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, istihdamdan sosyal yaşam alanlarına, spordan kültü- sanata kadar her alanda halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Kocaeli Milletvekillerimiz Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık Bey, Radiye Sezer Katırcıoğlu Hanımefendi, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır Bey ve içimizden biri olan, bir önceki Belediye Başkanı kardeşim Cemil Yaman Bey Milletvekilli olarak, İlçemizi ve Gebze Bölgesini temsilen meclise girmiştir. Bundan onur ve gurur duyuyoruz. Vekilimize ülkeye hizmet yolunda başarılar diliyorum. Ayrıca seçim sürecinde gecesini gündüzüne katan, en üst kademesinden en alt kademesine kadar partimizin her bir mensubuna tek tek teşekkürü bir borç biliyorum. Her şey Yaşanabilir Yeni Türkiye ve Dilovası için, halkımız için. İlk Günkü Aşkla, "Durmak yok yola devam" dedi.
Dilovası Belediyesi Kasım ayı Belediye Meclisi Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında meclis üyelerinin katılımı ile Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yönettiği meclis oturumu yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Gündem maddelerinin tek tek görüşülüp Meclis gündemine alınan maddelerin oylandığı toplantıdaki maddeler oy birliğiyle kabul edildi.  Belediye Meclisinin Aralık ayı toplantısı 2 Aralık Çarşamba günü saat 11’de yapılmasına karar verildi.

Belediye Başkanı Ali Toltar belediye meclisinde yaptığı teşekkür konuşmasında şöyle dedi “7 Haziran Milletvekili seçimleri sonucunda halkımızın iradesi tekrar seçimi işaret etmiş ve 1 Kasım’da halkımız sandık başına gitmiştir. Vatandaşlarımızın bize verdiği mesajı genelde ve yerelde doğru algılayıp, yaşanan 5 aylık süreçten sonra yine yeniden istikrarın, istikbalin, büyümenin ve gelişmenin doğru adresi olan Ak Parti Ülkemizde, Bölgemizde ve İlçemizde sandıktan demokrasi mücadelesini kazanarak zaferle çıkmıştır.

Yaşanan belirsizliğin akabinde, daha seçimlerin üzerinden 3 gün gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen piyasalar olumlu bir seyir aldı. Demek ki istikrar, gelecek, büyüme ve gelişme ülkemizde Ak Partinin tek başına, iş başında olmasından geçiyor.  2023 Hedefleri doğrultusunda Yeni Sivil Anayasa ve Başkanlık Sistemi ile ülkemiz yakın gelecekte tam anlamıyla Eski Türkiye Çağını kapatacaktır. Huzur, barış, kardeşlik ve demokratikleşme sürecinin tekrar ivme kazanacağı aşikârdır. Ak Parti İktidarı İslam Coğrafyasında ezilen mazlumların sesi olmaya devam edecektir. Ekonomik büyüme ve kalkınma hamleleri ile dünyanın aktörü ve öncüsü olma yolunda hızla ilerleyeceğimize inancımız tamdır.

Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Dilovası Belediyesi güç birliğiyle ilçemizde alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, istihdamdan sosyal yaşam alanlarına, spordan kültü- sanata kadar her alanda halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.

Kocaeli Milletvekillerimiz Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık Bey, Radiye Sezer Katırcıoğlu Hanımefendi, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır Bey ve içimizden biri olan, bir önceki Belediye Başkanı kardeşim Cemil Yaman Bey Milletvekilli olarak, İlçemizi ve Gebze Bölgesini temsilen meclise girmiştir. Bundan onur ve gurur duyuyoruz. Vekilimize ülkeye hizmet yolunda başarılar diliyorum.

Ayrıca seçim sürecinde gecesini gündüzüne katan, en üst kademesinden en alt kademesine kadar partimizin her bir mensubuna tek tek teşekkürü bir borç biliyorum. Her şey Yaşanabilir Yeni Türkiye ve Dilovası için, halkımız için. İlk Günkü Aşkla, "Durmak yok yola devam" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.