19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Kasım’a hızlı başladı

Çayırova 04.11.2015 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova Kasım’a hızlı başladı

Çayırova Belediye Meclisi Kasım Ayı Oturumu’nu gerçekleştirdi. Kasım Ayı Meclis Toplantısı Başkan Demirci ve diğer parti grup sözcülerinin 1 Kasım seçimlerinin ilçeye ve ülkeye hayırlı olması yönünde temennileri ile Cumhuriyet Bayramı kutlama dilekleri ile açıldı.

Toplam 8 gündem maddesinin görüşüldüğü Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda CHP Meclis Üyesi Grubu’nun iki önergesi gündeme eklendi ve görüşüldü. KULÜPLERE YAPILAN KATKI KONUŞULDU Çayırova Belediyesi’nin özellikle kurban satış alanından elde edilen geliri ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine ne oranda dağıtıldığını yazılı olarak soran CHP Meclis Üye Grubu’na Başkan Demirci, “Para direk hesaba yatırılıyor ve dağıtımı da yine oradan yapılıyor. Hemen hemen her kulübümüze 5 Bin TL nakit ve o miktarda malzeme katkısında bulunduk. Ancak şunu ilave edeyim. Çayırova’nın mutlaka üst liglerde futbol kulübü olması gerektiğine inanıyorum. Binlerce insanın gelip izleyebileceği ve Çayırovalı gençlerin transfer olması, futboldan kariyer ve para kazanması adına bir kulübümüz mutlaka profesyonel ligde olmalıdır. Keşke birkaç tane olsa. Ama bu yapıya sahip takımlarımızın sayısı çok az. Buna en yakın olan Çayırovaspor olarak görüyorum. Gizleyecek saklayacak değilim. Çayırovaspor’u kısa zamanda üst liglerde olacağını düşünüyor ve bu kulübümüze olan katkımızı daha farklı farklı yapıyorum. Futbolun başında amtör ve profesyonel olarak yöneticilik yapmış birisi olarak futbol sanayisini Çayırova’da kalkındırmak, bu sanayiye Çayırova’yı da ortak edebilmek adına Çayırovaspor’un daha yükseğe çıkmasını istiyorum ve katkımızı da farklı yapıyorum.”dedi. ENİŞMER’DE ENGELLİ YOKTU Çayırova Belediyesi bünyesinde yer alan Engelli İş Merkezi’ne ait bölümleri kapatmasına ilişkin sorulan önergeye cevap veren Başkan Demirci, “Toplam 3-4 kişinin olduğu bir merkez. Onların da engellilik oranı yğzde 50’yi geçmiyor. Engelli olduklarını söylemek bile doğru değil. Onların Gebze’den servisle taşınmasının belediyemize maliyeti 3-4 Bin TL’yi buluyor. Merkez için kira almıyoruz. Ayrıca bu merkezlerin hayata geçmesini sağlayan firmalara üretim yapıyorlar ve karşılığında 500 TL kazanıyorlar. Çayırova Halkının parası ile bir firmaya engelli projesi adı altında iş yapmalarına müsaade edemezdim. Konuyu inceledim. Belediye dışında başka mekanlar tutuldu ve faaliyetlerine orada devam edecekler.”dedi.
Çayırova Belediye Meclisi Kasım Ayı Oturumu’nu gerçekleştirdi. Kasım Ayı Meclis Toplantısı Başkan Demirci ve diğer parti grup sözcülerinin 1 Kasım seçimlerinin ilçeye ve ülkeye hayırlı olması yönünde temennileri ile Cumhuriyet Bayramı kutlama dilekleri ile açıldı.

Toplam 8 gündem maddesinin görüşüldüğü Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda CHP Meclis Üyesi Grubu’nun iki önergesi gündeme eklendi ve görüşüldü.

KULÜPLERE YAPILAN KATKI KONUŞULDU

Çayırova Belediyesi’nin özellikle kurban satış alanından elde edilen geliri ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine ne oranda dağıtıldığını yazılı olarak soran CHP Meclis Üye Grubu’na Başkan Demirci, “Para direk hesaba yatırılıyor ve dağıtımı da yine oradan yapılıyor. Hemen hemen her kulübümüze 5 Bin TL nakit ve o miktarda malzeme katkısında bulunduk. Ancak şunu ilave edeyim. Çayırova’nın mutlaka üst liglerde futbol kulübü olması gerektiğine inanıyorum. Binlerce insanın gelip izleyebileceği ve Çayırovalı gençlerin transfer olması, futboldan kariyer ve para kazanması adına bir kulübümüz mutlaka profesyonel ligde olmalıdır. Keşke birkaç tane olsa. Ama bu yapıya sahip takımlarımızın sayısı çok az. Buna en yakın olan Çayırovaspor olarak görüyorum. Gizleyecek saklayacak değilim. Çayırovaspor’u kısa zamanda üst liglerde olacağını düşünüyor ve bu kulübümüze olan katkımızı daha farklı farklı yapıyorum. Futbolun başında amtör ve profesyonel olarak yöneticilik yapmış birisi olarak futbol sanayisini Çayırova’da kalkındırmak, bu sanayiye Çayırova’yı da ortak edebilmek adına Çayırovaspor’un daha yükseğe çıkmasını istiyorum ve katkımızı da farklı yapıyorum.”dedi.

ENİŞMER’DE ENGELLİ YOKTU

Çayırova Belediyesi bünyesinde yer alan Engelli İş Merkezi’ne ait bölümleri kapatmasına ilişkin sorulan önergeye cevap veren Başkan Demirci, “Toplam 3-4 kişinin olduğu bir merkez. Onların da engellilik oranı yğzde 50’yi geçmiyor. Engelli olduklarını söylemek bile doğru değil. Onların Gebze’den servisle taşınmasının belediyemize maliyeti 3-4 Bin TL’yi buluyor. Merkez için kira almıyoruz. Ayrıca bu merkezlerin hayata geçmesini sağlayan firmalara üretim yapıyorlar ve karşılığında 500 TL kazanıyorlar. Çayırova Halkının parası ile bir firmaya engelli projesi adı altında iş yapmalarına müsaade edemezdim. Konuyu inceledim. Belediye dışında başka mekanlar tutuldu ve faaliyetlerine orada devam edecekler.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.