Tatsız tuzsuz GOLSÜZ 0-0

Spor 08.11.2015 - 18:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tatsız tuzsuz GOLSÜZ 0-0

Ramazan Silin yönetiminde üçüncü maçına çıkan Darıca G.B kendi saha ve seyircisi önünde Batman Petrolspor ile golsüz berabere kaldı.

ÖMER DİREĞE TAKILDI İlk yarıda her iki takımda dengeli bir futbol anlayışı ortaya koydu. İki takım temkinli bir başlangıç yaptığı ilk 45 dakikada en tehlikeli pozisyonu Darıca G.B Ömer Demircan ile geliştirdi. Ömer Demircan ilk yarıda takımını öne geçirmek için girdiği pozisyonda direğe takılınca bu fırsattan yararlanamamış oldu. Konuk ekip Batman Petrolspor’un geliştirdiği iki atak pozisyona dönüşse de top ağlarla buluşmadı ve iki takımda soyunma odasına skor boardı değiştiremeden girdi. İKİNCİ YARIDA DA AĞLARI BULAMADIK Ligde sıkıntılı günler yaşayan Batman Petrolspor karşısında ikinci yarıya öne geçmek ve galibiyete uzanmak için çıkan Darıca G.B, bu hedefine ulaşamadı. Maçın son yarısında eline geçen fırsatları değerlendiremeyen özellikle son vuruşlarda başarılı tercihler yapamayan futbolcularımız galibiyet golünü ağlarla buluşturamadı ve karşılaşma başladığı gibi sona erdi.
Ramazan Silin yönetiminde üçüncü maçına çıkan Darıca G.B kendi saha ve seyircisi önünde Batman Petrolspor ile golsüz berabere kaldı.

ÖMER DİREĞE TAKILDI

İlk yarıda her iki takımda dengeli bir futbol anlayışı ortaya koydu. İki takım temkinli bir başlangıç yaptığı ilk 45 dakikada en tehlikeli pozisyonu Darıca G.B Ömer Demircan ile geliştirdi. Ömer Demircan ilk yarıda takımını öne geçirmek için girdiği pozisyonda direğe takılınca bu fırsattan yararlanamamış oldu. Konuk ekip Batman Petrolspor’un geliştirdiği iki atak pozisyona dönüşse de top ağlarla buluşmadı ve iki takımda soyunma odasına skor boardı değiştiremeden girdi.

İKİNCİ YARIDA DA AĞLARI BULAMADIK

Ligde sıkıntılı günler yaşayan Batman Petrolspor karşısında ikinci yarıya öne geçmek ve galibiyete uzanmak için çıkan Darıca G.B, bu hedefine ulaşamadı. Maçın son yarısında eline geçen fırsatları değerlendiremeyen özellikle son vuruşlarda başarılı tercihler yapamayan futbolcularımız galibiyet golünü ağlarla buluşturamadı ve karşılaşma başladığı gibi sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.