Kocaeli'de Mantar'dan Zehirlenen 2 Kişiden 1'i Yaşamını Yitirdi

Kocaeli 09.11.2015 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli'de Mantar'dan Zehirlenen 2 Kişiden 1'i Yaşamını Yitirdi

Kocaeli'de, topladıkları mantardan zehirlenen 1 kişi hayatını kaybederken, diğerinin ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde topladıkları mantardan zehirlenen 1 kişi hayatını kaybederken, diğerinin ise yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. BÖBREK VE KARACİĞERİ İFLAS ETTİ Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Körfez ilçesi Tütünçiftlik Barbaros Mahallesi'nde ikamet eden Recai K., Körfez'e bağlı Kara Yakuplu köyüne ziyarete gittiği Recep G. ile yedikleri mantardan zehirlendi. Rahatsızlığı 48 saat sonra artınca her iki şahıs da hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede yaşlı adamların böbrek ve karaciğerlerinin iflas ettiği anlaşıldı. TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI Recai K. daha sonra İstanbul'da başka bir hastaneye sevk edilmesine rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşamını yitiren Recai K.'nin arkadaşı Recep G.'nin ise yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Zehirlenerek hayatını kaybeden Recai K.'nin emekli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Kocaeli'de, topladıkları mantardan zehirlenen 1 kişi hayatını kaybederken, diğerinin ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde topladıkları mantardan zehirlenen 1 kişi hayatını kaybederken, diğerinin ise yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.

BÖBREK VE KARACİĞERİ İFLAS ETTİ

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Körfez ilçesi Tütünçiftlik Barbaros Mahallesi'nde ikamet eden Recai K., Körfez'e bağlı Kara Yakuplu köyüne ziyarete gittiği Recep G. ile yedikleri mantardan zehirlendi. Rahatsızlığı 48 saat sonra artınca her iki şahıs da hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede yaşlı adamların böbrek ve karaciğerlerinin iflas ettiği anlaşıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Recai K. daha sonra İstanbul'da başka bir hastaneye sevk edilmesine rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşamını yitiren Recai K.'nin arkadaşı Recep G.'nin ise yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Zehirlenerek hayatını kaybeden Recai K.'nin emekli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.