Atatürk, sevdiği şarkı ve türkülerle anılacak

Gebze 13.11.2015 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Atatürk, sevdiği şarkı ve türkülerle anılacak

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki konser 14 Kasım Cumartesi saat 19.30’da başlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinliği kapsamında 14 Kasım Cumartesi günü “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konseri düzenleyecek. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ücretsiz konser 19.30’da başlayacak. KONSERVATUVAR EĞİTMENLERİ SESLENDİRECEK Konserde, Büyükşehir Belediye Konservatuvarı öğretim görevlileri Nuray Polat, Neşe Sarısözen Adalı ve Tuğçe Erenci, Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türküleri seslendirecek. Bu çerçevede konserde Kürdi, Hicaz, Uşşak, Segah, Saba makamları icra edilecek.
Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki konser 14 Kasım Cumartesi saat 19.30’da başlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinliği kapsamında 14 Kasım Cumartesi günü “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konseri düzenleyecek. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ücretsiz konser 19.30’da başlayacak.

KONSERVATUVAR EĞİTMENLERİ SESLENDİRECEK

Konserde, Büyükşehir Belediye Konservatuvarı öğretim görevlileri Nuray Polat, Neşe Sarısözen Adalı ve Tuğçe Erenci, Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türküleri seslendirecek. Bu çerçevede konserde Kürdi, Hicaz, Uşşak, Segah, Saba makamları icra edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.