Erzurumlular bu açılışta buluştu

Kocaeli 16.11.2015 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Erzurumlular bu açılışta buluştu

Gebze ve özellikle Darıca bölgesinin tanınmış esnaflarından Yusuf Güven'in Pendik'te hizmete soktuğu Cağ Kebap salonunun açılışına Erzurumlular'ın yanısıra çok sayıda davetli katıldı

Sahipliğini Yusuf Güven'in yaptığı Pendik Erzurum Cağ Kebap Salonu, Batı Mah. Güldeste Cad. No: 106/A ( Sahil polis karakolu yanı) Pendik adresinde müşterilerinin hizmetine girdi. Açılışa Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, eski Kocaeli Erzurumlular Fedarasyonu Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli Erzurumlular Fedarasyonu Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz Gebze belediyesi eski Başkanlarından M. Emin Akın, Darıca belediyesi eski Başkan yardımcılarından Seyfettin Ağdaş, Darıca Seymen Koleji Genel Müdürü Murat Kaya, Gebze Erzurumlular eski dernek Başkanı İsrafil Kamacı ve çok sayıda tanınmış isim katıldı.   ŞEKER: HAYIRLI OLSUN Açılışta bir konuşma yapan Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ''Darıca'da ve Gebze'de gıda sektöründe önemli işler yapan Yusuf Kardeşimizin yeni yeri hayırlı uğurlu olsun. Mekan harika olmuş, Allah hayırlı kazançlar sağlasın'' dedi.   KAYMAKAM KARAMAN: MUTLU OLDUK Darıcalı bir işadamının İstanbul'da bir işletme açmasının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise, ''Yusuf Güven'in, Pendik'te bir işletme açması bizleri de mutlu etti. Bir Darıcalının, İstanbul'da olması güzel bir şey'' dedi.   GÜVEN: HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ İşletme sahibi Yusuf Güven ise, ''Açılışımıza gelerek bizleri gururlandıran tüm misafirlerimize teşekküre diyorum. Bölgedeki vatandaşlarımızı da Pendik'e gelerek cag dönerimizden tadmalarını bekliyoruz. Kapımız herkese açık. Herkesten Allah razı olsun'' dedi.
Gebze ve özellikle Darıca bölgesinin tanınmış esnaflarından Yusuf Güven'in Pendik'te hizmete soktuğu Cağ Kebap salonunun açılışına Erzurumlular'ın yanısıra çok sayıda davetli katıldı

Sahipliğini Yusuf Güven'in yaptığı Pendik Erzurum Cağ Kebap Salonu, Batı Mah. Güldeste Cad. No: 106/A ( Sahil polis karakolu yanı) Pendik adresinde müşterilerinin hizmetine girdi. Açılışa Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, eski Kocaeli Erzurumlular Fedarasyonu Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli Erzurumlular Fedarasyonu Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz Gebze belediyesi eski Başkanlarından M. Emin Akın, Darıca belediyesi eski Başkan yardımcılarından Seyfettin Ağdaş, Darıca Seymen Koleji Genel Müdürü Murat Kaya, Gebze Erzurumlular eski dernek Başkanı İsrafil Kamacı ve çok sayıda tanınmış isim katıldı.

 

ŞEKER: HAYIRLI OLSUN

Açılışta bir konuşma yapan Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ''Darıca'da ve Gebze'de gıda sektöründe önemli işler yapan Yusuf Kardeşimizin yeni yeri hayırlı uğurlu olsun. Mekan harika olmuş, Allah hayırlı kazançlar sağlasın'' dedi.

 

KAYMAKAM KARAMAN: MUTLU OLDUK

Darıcalı bir işadamının İstanbul'da bir işletme açmasının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise, ''Yusuf Güven'in, Pendik'te bir işletme açması bizleri de mutlu etti. Bir Darıcalının, İstanbul'da olması güzel bir şey'' dedi.

 

GÜVEN: HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

İşletme sahibi Yusuf Güven ise, ''Açılışımıza gelerek bizleri gururlandıran tüm misafirlerimize teşekküre diyorum. Bölgedeki vatandaşlarımızı da Pendik'e gelerek cag dönerimizden tadmalarını bekliyoruz. Kapımız herkese açık. Herkesten Allah razı olsun'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.