25 YIL HİZMET VEREN HUZUREVİ BOŞALTILDI

Darıca 16.11.2015 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

25 YIL HİZMET VEREN HUZUREVİ BOŞALTILDI

Kocaeli Valiliği Gazeteciler Cemiyeti Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi, 1999 yılında yaşanan depremde hasar gördüğü yönündeki GTÜ'nün raporunun ardından tahliye edildi.

Darıca’da bulunan Kocaeli Valiliği Darıca Gazeteciler Cemiyeti Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi,1999 yılında meydana gelen depremin ardından GTÜ'nün hazırlamış olduğu rapora göre hasarlı durumdaydı. Huzurevinde bulunan yaşlılar ve personel, geçici olarak başka bir yere tanışıp binanın yeniden yapılmasını talep etmişti. Ancak geçtiğimiz gün açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Darıca’daki Huzurevi binası, çürük çıktığı için binanın tahliye edileceğini söyledi. Binada bulunan yaşlıların İstanbul ve Kocaeli’nde bulunan başka yerlere nakli yapıldı. Bina bu hafta sonu tamamen boşaltıldı. BİRÇOK SORU CEVAPSIZ KALDI Darıca Huzurevi, 25 yıldan beri Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne ait binada hizmet veriyordu. Darıca sahilindeki bina 4 ve 6 katlı iki bloktan oluşuyordu. Kurum, binayı boşaltıp, mülkiyet sahibi Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne iade edecek. Binanın bu hafta sonuna kadar tamamen boşaltılacağı öğrenildi. Öte yandan huzurevinin yeriyle ilgili olarak birçok soru işareti ise hala cevapsız bir şekilde duruyor. İddialara göre; Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne verilecek olan huzurevinin birilerine peşkeş çekileceği söyleniyor. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin, huzurevinin hemen yanında olan Delta Otel ile anlaşarak bu yeri otele satacağı ileri sürüldü.
Kocaeli Valiliği Gazeteciler Cemiyeti Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi, 1999 yılında yaşanan depremde hasar gördüğü yönündeki GTÜ'nün raporunun ardından tahliye edildi.

Darıca’da bulunan Kocaeli Valiliği Darıca Gazeteciler Cemiyeti Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi,1999 yılında meydana gelen depremin ardından GTÜ'nün hazırlamış olduğu rapora göre hasarlı durumdaydı. Huzurevinde bulunan yaşlılar ve personel, geçici olarak başka bir yere tanışıp binanın yeniden yapılmasını talep etmişti. Ancak geçtiğimiz gün açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Darıca’daki Huzurevi binası, çürük çıktığı için binanın tahliye edileceğini söyledi. Binada bulunan yaşlıların İstanbul ve Kocaeli’nde bulunan başka yerlere nakli yapıldı. Bina bu hafta sonu tamamen boşaltıldı.

BİRÇOK SORU CEVAPSIZ KALDI

Darıca Huzurevi, 25 yıldan beri Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne ait binada hizmet veriyordu. Darıca sahilindeki bina 4 ve 6 katlı iki bloktan oluşuyordu. Kurum, binayı boşaltıp, mülkiyet sahibi Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne iade edecek. Binanın bu hafta sonuna kadar tamamen boşaltılacağı öğrenildi. Öte yandan huzurevinin yeriyle ilgili olarak birçok soru işareti ise hala cevapsız bir şekilde duruyor. İddialara göre; Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne verilecek olan huzurevinin birilerine peşkeş çekileceği söyleniyor. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin, huzurevinin hemen yanında olan Delta Otel ile anlaşarak bu yeri otele satacağı ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.