‘’Herkesin yüzünü güldürmek istiyoruz’’

Spor 16.11.2015 - 16:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Herkesin yüzünü güldürmek istiyoruz’’

‘’Herkesin yüzünü güldürmek istiyoruz’’

Gebzespor’un bu sabah yapılan antrenmanında futbolcuların yanı sıra Teknik Direktör Musa Cengiz Demir’in keyifli olması dikkatlerden kaçmadı. Takımının başında ilk galibiyetini alan Demir, galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi. Demir gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Alınan 3 puandan dolayı tüm futbolcularımız tebrik ediyorum. Dileğimiz herkesin yüzünü güldürebilmek. Bunun için çok çalışıyoruz. Lüleburgazspor maçında da aynı istek ve mücadeleyle sahadan galip ayrılmak istiyoruz’’ dedi. Gebzespor Teknik Direktörü Musa Cengiz Demir’in, Kulüp Müdürü Mustafa Turhan’la olan samimiyeti objektiflerimize böyle yansıdı.  
‘’Herkesin yüzünü güldürmek istiyoruz’’

Gebzespor’un bu sabah yapılan antrenmanında futbolcuların yanı sıra Teknik Direktör Musa Cengiz Demir’in keyifli olması dikkatlerden kaçmadı. Takımının başında ilk galibiyetini alan Demir, galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi. Demir gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Alınan 3 puandan dolayı tüm futbolcularımız tebrik ediyorum. Dileğimiz herkesin yüzünü güldürebilmek. Bunun için çok çalışıyoruz. Lüleburgazspor maçında da aynı istek ve mücadeleyle sahadan galip ayrılmak istiyoruz’’ dedi.

Gebzespor Teknik Direktörü Musa Cengiz Demir’in, Kulüp Müdürü Mustafa Turhan’la olan samimiyeti objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.