Yer Açın Menekşeye 2-0

Spor 18.11.2015 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yer Açın Menekşeye 2-0

Edirnespor ve Veli MeşeErgenespor’un kayıpla kapattığı haftada Gebzespor erteleme maçında Lüleburgazspor’u Ercan ve Güven’in golleri işe geçti. Menekşe’nin zirve ile arasında sadece 3 puan kaldı.

Karşılaşmaya daha hızlı başlayan Gebzespor özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklarla maça etkisini yansıttı. Ceza sahası içinde aynı etkiyi gösteremeyen Gebzespor ağlarla buluşmakta zorluk çektiği anda sahneye Ercan Kuruçay çıktı. Arkadaşının yerden ortasını altıpas çizgisi üstüne kaleye sırt dönük olarak havalandıran Erca şık bir rövaşata golüyle takımını öne geçiren aynı zamanda ilk yarının skorunu tayin eden gole imza attı. Golden hemen 4 dakika sonra sakatlanan golün sahibi Ercan yerini Musa’ya bıraktı. İKİNCİ YARI KISIRDI İkinci yarıya Lüleburgazspor beraberlik golü için çıkarken temsilcimiz Gebzespor’da farkı artırmak hedefi ile sahada yerini aldı. Özellikle Erdi’nin görmeye alışkın olmadığımız sağ kanattan taşıdığı toplar ceza sahası içinde rakibe sıkıntılı anlar yaşattı.  Güven’in defalarca denediği gerek şutlar gerekse plase vuruşlar ağlarla buluşmayınca ma adeta kilitlenme noktasına geldi. Maçın bitmesine dakikalar kala konuk ekip Lüleburgazspor korner ve frikik atışları ile ceza sahamız içinde tehlikeli olmaya başladığı saniyelerde geri dönen bir top Güven’in önünde kaldı. Hızı ile önce rakibinin önüne geçen ardından da kaleci ile karşı karşıya kalan Güven yerden düzgün bir vuruşla önce ağları havalandırdı sonra da taklalarını attı. Golün ardından santra dahi olmadan maçın bitiş düdüğü gelirken maç sonrası taraftarların, futbolcuların, teknik ekibin ve yönetimin sevinci görülmeye değerdi.
Edirnespor ve Veli MeşeErgenespor’un kayıpla kapattığı haftada Gebzespor erteleme maçında Lüleburgazspor’u Ercan ve Güven’in golleri işe geçti. Menekşe’nin zirve ile arasında sadece 3 puan kaldı.

Karşılaşmaya daha hızlı başlayan Gebzespor özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklarla maça etkisini yansıttı. Ceza sahası içinde aynı etkiyi gösteremeyen Gebzespor ağlarla buluşmakta zorluk çektiği anda sahneye Ercan Kuruçay çıktı. Arkadaşının yerden ortasını altıpas çizgisi üstüne kaleye sırt dönük olarak havalandıran Erca şık bir rövaşata golüyle takımını öne geçiren aynı zamanda ilk yarının skorunu tayin eden gole imza attı. Golden hemen 4 dakika sonra sakatlanan golün sahibi Ercan yerini Musa’ya bıraktı.

İKİNCİ YARI KISIRDI

İkinci yarıya Lüleburgazspor beraberlik golü için çıkarken temsilcimiz Gebzespor’da farkı artırmak hedefi ile sahada yerini aldı. Özellikle Erdi’nin görmeye alışkın olmadığımız sağ kanattan taşıdığı toplar ceza sahası içinde rakibe sıkıntılı anlar yaşattı.  Güven’in defalarca denediği gerek şutlar gerekse plase vuruşlar ağlarla buluşmayınca ma adeta kilitlenme noktasına geldi. Maçın bitmesine dakikalar kala konuk ekip Lüleburgazspor korner ve frikik atışları ile ceza sahamız içinde tehlikeli olmaya başladığı saniyelerde geri dönen bir top Güven’in önünde kaldı. Hızı ile önce rakibinin önüne geçen ardından da kaleci ile karşı karşıya kalan Güven yerden düzgün bir vuruşla önce ağları havalandırdı sonra da taklalarını attı. Golün ardından santra dahi olmadan maçın bitiş düdüğü gelirken maç sonrası taraftarların, futbolcuların, teknik ekibin ve yönetimin sevinci görülmeye değerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.