DARICA’DA SUÇ ORANLARI AZALDI

Darıca 19.11.2015 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA’DA SUÇ ORANLARI AZALDI

Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan Gazetemiz Haber Sorumlusu Adnan Ayvaz’a 2015 yılını Darıca açısından değerlendirdi.

RAKAMLAR MEMNUNİYET VERİCİ Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan Gazetemiz Haber Sorumlusu Adnan Ayvaz’a 2015 yılını Darıca açısından değerlendirdi. Darıca’da suç oranlarındaki rakamlar memnuniyet vericidir. Yaklaşık 9,500 göçün yaşandığı ayrıca 4,500 Suriyelinin katıldığı Darıca nüfusunda 2014 yılının suç oranları 2015 yılında artış göstermedi. Günlük 12 olay ile kapanan Darıca’daki suç olayları 2015 yılında da bu seviye de kaldı.  NÜFUS ARTIŞI OLMASINA RAĞMEN SUÇ ORANLARINDA ARTIŞ YOK Aydoğan; “Nüfusun artışına rağmen suç oranlarındaki artışın olmaması Darıca ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekiplerimizin özverili çalışmaları sonucudur. Tüm çalışma arkadaşlarıma bu açıdan teşekkür ederim” dedi. SURİYELİLER OLAYLARA ÇOK FAZLA KARIŞMIYOR Aydoğan; Suriyelilerin Darıca’da yerleşik hayata geçmesinden sonra bugüne kadar girmiş olduğu olay sayısı 7’yi geçmedi. Darıca da yaşanan en fazla suç şekli ise şahsa yönelik suçlardır. İkinci sırada ise mal’a yönelik suç olayları olarak yer aldı." dedi.
Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan Gazetemiz Haber Sorumlusu Adnan Ayvaz’a 2015 yılını Darıca açısından değerlendirdi.

RAKAMLAR MEMNUNİYET VERİCİ

Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan Gazetemiz Haber Sorumlusu Adnan Ayvaz’a 2015 yılını Darıca açısından değerlendirdi. Darıca’da suç oranlarındaki rakamlar memnuniyet vericidir. Yaklaşık 9,500 göçün yaşandığı ayrıca 4,500 Suriyelinin katıldığı Darıca nüfusunda 2014 yılının suç oranları 2015 yılında artış göstermedi. Günlük 12 olay ile kapanan Darıca’daki suç olayları 2015 yılında da bu seviye de kaldı. 

NÜFUS ARTIŞI OLMASINA RAĞMEN SUÇ ORANLARINDA ARTIŞ YOK

Aydoğan; “Nüfusun artışına rağmen suç oranlarındaki artışın olmaması Darıca ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekiplerimizin özverili çalışmaları sonucudur. Tüm çalışma arkadaşlarıma bu açıdan teşekkür ederim” dedi.

SURİYELİLER OLAYLARA ÇOK FAZLA KARIŞMIYOR

Aydoğan; Suriyelilerin Darıca’da yerleşik hayata geçmesinden sonra bugüne kadar girmiş olduğu olay sayısı 7’yi geçmedi. Darıca da yaşanan en fazla suç şekli ise şahsa yönelik suçlardır. İkinci sırada ise mal’a yönelik suç olayları olarak yer aldı." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.