DARICA'DA ÇOK ÖZEL BİR GÜN YAŞANACAK

Darıca 23.11.2015 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'DA ÇOK ÖZEL BİR GÜN YAŞANACAK

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak , kutsal bir meslek olan öğretmenliğin ülkelerin geleceğinin belirlenmesindeki önemine değinerek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Karabacak yayınladığı mesajında, ”Bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak  öğretmenlerinin başarılı  çalışmalarına bağlıdır.Bu kutsal mesleği  diğer birçok meslekten ayıran en önemli özellik, malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır. Öğretmen ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir.” diyerek öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptı.             DARICA EĞİTİMDE ÖRNEK OLDU Ülkemizdeki gelişime ve değişime bağlı olarak Darıca ‘ da eğitim alanında önemli bir değişim yaşamıştır.Özellikle geçtiğimiz yıl ve bu yıl hizmete açılan yeni okullarla birlikte ilçemizdeki derslik sayısı önemli derecede artmış ve sınıflarda ders gören öğrenci sayısı ortalama 28-29 kişi seviyesine kadar çekilerek  örnek bir ilçe haline gelmiştir.Buna bağlı olarak öğrencilerimizin derslerdeki ve sınavlardaki  başarısı da artmıştır.Bizlerde Darıca Belediyesi olarak her zaman eğitimin ve öğretmenlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz . Toplumumuzda  her yönüyle sağlıklı bireyler yetiştirmek için birlikte çalışma kararlılığı sergilemeli ve birlikte hareket etmeliyiz. Bu çerçevede yerel yönetim vizyonumuz ; eğitim kalitesinin yükseltilmesi için gerekli tüm şartların yerine getirilmesi gerekliliğidir.             Bu duygu ve düşüncelerle,gençlerimizi emanet ettiğimiz , onları hayata hazırlayan , fedakar ve cefakar bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, eğitim yolunda şehit düşen tüm öğretmenlerimizi  rahmet ve minnetle anıyorum. ÖĞRETMENLERE ÖZEL KONSER Darıca Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde bir konser düzenleyecek.Başkan Karabacak ,24 Kasım Salı akşamı saat 19:00’da Türk Sanat Müziği’nin güçlü seslerinden Bekir Ünlüataer ‘in vereceği konsere tüm öğretmenleri davet etti.    
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak , kutsal bir meslek olan öğretmenliğin ülkelerin geleceğinin belirlenmesindeki önemine değinerek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Karabacak yayınladığı mesajında, ”Bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak  öğretmenlerinin başarılı  çalışmalarına bağlıdır.Bu kutsal mesleği  diğer birçok meslekten ayıran en önemli özellik, malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır. Öğretmen ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir.” diyerek öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptı.

            DARICA EĞİTİMDE ÖRNEK OLDU

Ülkemizdeki gelişime ve değişime bağlı olarak Darıca ‘ da eğitim alanında önemli bir değişim yaşamıştır.Özellikle geçtiğimiz yıl ve bu yıl hizmete açılan yeni okullarla birlikte ilçemizdeki derslik sayısı önemli derecede artmış ve sınıflarda ders gören öğrenci sayısı ortalama 28-29 kişi seviyesine kadar çekilerek  örnek bir ilçe haline gelmiştir.Buna bağlı olarak öğrencilerimizin derslerdeki ve sınavlardaki  başarısı da artmıştır.Bizlerde Darıca Belediyesi olarak her zaman eğitimin ve öğretmenlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz . Toplumumuzda  her yönüyle sağlıklı bireyler yetiştirmek için birlikte çalışma kararlılığı sergilemeli ve birlikte hareket etmeliyiz. Bu çerçevede yerel yönetim vizyonumuz ; eğitim kalitesinin yükseltilmesi için gerekli tüm şartların yerine getirilmesi gerekliliğidir.

            Bu duygu ve düşüncelerle,gençlerimizi emanet ettiğimiz , onları hayata hazırlayan , fedakar ve cefakar bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, eğitim yolunda şehit düşen tüm öğretmenlerimizi  rahmet ve minnetle anıyorum.

ÖĞRETMENLERE ÖZEL KONSER

Darıca Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde bir konser düzenleyecek.Başkan Karabacak ,24 Kasım Salı akşamı saat 19:00’da Türk Sanat Müziği’nin güçlü seslerinden Bekir Ünlüataer ‘in vereceği konsere tüm öğretmenleri davet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.