3 PUANDAN DAHA FAZLASI

Spor 26.11.2015 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

3 PUANDAN DAHA FAZLASI

Pazar günü sahasında Hereke Yıldızspor’u konuk edecek olan Gebzespor, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak ligde namağlup ünvanıyla yoluna devam eden rakibini eli boş göndermeye kararlı. Zirveden kopmak istemeyen Mor Menekşeler, 6 puanlık kent derbisinden zaferle ayrılmak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ligin 9.haftasında sahasında karşılaşacağı Hereke Yıldız maçının hazırlıklarını sürdürürken mor beyazlılarda tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Güngörenspor karşısında beklenmedik bir yenilgiyle ayrılana Gebzespor, kentlisi Hereke Yıldız ile 6 puan niteliğinde bir 90 dakika oynayacak. Zorlu maçı kazanarak rahat bir nefes almak isteyen Gebzespor, yeni bir galibiyet serisine bu maçta başlamak istiyor. PAZAR GÜNÜ STADYUM DOLMALI Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde taraftarlardan destek bekleyen Gebzespor teknik heyeti ve futbolcular, mor beyazlı taraftarlara galibiyet hediye etmek istiyorlar. Gebzespor ligde yenilgisi olmayan Hereke Yıldızspor karşısında kazanması halinde hem puan sıralamasında rakibinin üzerine çıkacak hem de şampiyonluk yolunda çok değerli bir 3 puanı hanesine yazdıracak. Ayrıca Mor Menekşeler kazanması halinde, ligde namağlup yoluna devam eden tek takım olan Hereke Yıldız’ın ünvanına son vermiş olacak.
Pazar günü sahasında Hereke Yıldızspor’u konuk edecek olan Gebzespor, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak ligde namağlup ünvanıyla yoluna devam eden rakibini eli boş göndermeye kararlı. Zirveden kopmak istemeyen Mor Menekşeler, 6 puanlık kent derbisinden zaferle ayrılmak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ligin 9.haftasında sahasında karşılaşacağı Hereke Yıldız maçının hazırlıklarını sürdürürken mor beyazlılarda tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Güngörenspor karşısında beklenmedik bir yenilgiyle ayrılana Gebzespor, kentlisi Hereke Yıldız ile 6 puan niteliğinde bir 90 dakika oynayacak. Zorlu maçı kazanarak rahat bir nefes almak isteyen Gebzespor, yeni bir galibiyet serisine bu maçta başlamak istiyor.

PAZAR GÜNÜ STADYUM DOLMALI

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde taraftarlardan destek bekleyen Gebzespor teknik heyeti ve futbolcular, mor beyazlı taraftarlara galibiyet hediye etmek istiyorlar. Gebzespor ligde yenilgisi olmayan Hereke Yıldızspor karşısında kazanması halinde hem puan sıralamasında rakibinin üzerine çıkacak hem de şampiyonluk yolunda çok değerli bir 3 puanı hanesine yazdıracak. Ayrıca Mor Menekşeler kazanması halinde, ligde namağlup yoluna devam eden tek takım olan Hereke Yıldız’ın ünvanına son vermiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.