19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarıkamış Derneği Köşker’e gitti!

Gebze 02.12.2015 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sarıkamış Derneği Köşker’e gitti!

Gebze Sarıkamış Beyaz Umut Derneği, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Sarıkamış’da 90 bin Mehmetçiğin tek bir kurşun dahi atamadan donarak Şehit düştüğü bu acı olayın 101. Yıl dönümünde yapılacak etkinliklerle ilgili Sarıkamış Beyaz Umut Dernek yönetimi Başkan Köşker’e bilgi verdi. Yönetimiyle birlikte Köşker’in konuğu olan Dernek başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Sarıkamış harekatının üzerinden 101 yıl geçtiğini ancak 90 Bin Mehmetçiğin donarak şehit olmasının hala unutulmadığını belirterek Şehitlerin hayırla ve minnetle yad edildiğini söyledi. Başkan Adnan Köşker bu yıl Gebze’de hizmet vermeye başlayan Dernek yönetimine teşekkürlerini ileterek Sarıkamış Şehitlerine Türkiye’nin sahip çıkması gerektiğini belirtti. Köşker şehitlerimiz için baş sağlığı dileklerini aktardı. n’ı daha önce telefonla ve meclis toplantılarında da bir araya geldiğinde başsağlığı dileklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, Tan’ı evinde de ziyaret etti. Dilek Tan’a yakınlarını kaybetmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Karaosmanoğlu’na, Büyükşehir Meclis Üyesi Oya Tuncel, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik eşlik etti.  

Gebze Sarıkamış Beyaz Umut Derneği, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Sarıkamış’da 90 bin Mehmetçiğin tek bir kurşun dahi atamadan donarak Şehit düştüğü bu acı olayın 101. Yıl dönümünde yapılacak etkinliklerle ilgili Sarıkamış Beyaz Umut Dernek yönetimi Başkan Köşker’e bilgi verdi. Yönetimiyle birlikte Köşker’in konuğu olan Dernek başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Sarıkamış harekatının üzerinden 101 yıl geçtiğini ancak 90 Bin Mehmetçiğin donarak şehit olmasının hala unutulmadığını belirterek Şehitlerin hayırla ve minnetle yad edildiğini söyledi. Başkan Adnan Köşker bu yıl Gebze’de hizmet vermeye başlayan Dernek yönetimine teşekkürlerini ileterek Sarıkamış Şehitlerine Türkiye’nin sahip çıkması gerektiğini belirtti. Köşker şehitlerimiz için baş sağlığı dileklerini aktardı.

n’ı daha önce telefonla ve meclis toplantılarında da bir araya geldiğinde başsağlığı dileklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, Tan’ı evinde de ziyaret etti. Dilek Tan’a yakınlarını kaybetmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Karaosmanoğlu’na, Büyükşehir Meclis Üyesi Oya Tuncel, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.