Başkan Karaosmanoğlu CHP’lilere anlattı!

Kocaeli 06.12.2015 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Karaosmanoğlu CHP’lilere anlattı!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki akşam CHP milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetim kurulu, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da düzenlenen programda Karaosmanoğlu, metro başta olmak üzere Büyükşehir’in büyük projelerini ve yatırımlarını CHP’lilerle paylaştı. Yemekle başlayan toplantının sunum aşaması basına kapalı olarak gerçekleşti. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet babasının rahatsızlığı nedeniyle programa katılamadı. “MUHALEFETSİZ DEMOKRASİ OLMAZ” Toplantıya ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, “Biz meclis üyelerimizle sık sık bir araya geliyoruz. CHP Grubu ile özel olarak bir araya gelememiştik. Bu akşam sizlerle büyük yatırımlarımızı konuşacağız. CHP’nin de görüşlerini alacağız. Bu kent hepimizin. Önümüzdeki 3.5-4 yıl seçim yok. Bundan sonra artık kentimizi konuşalım. Vatandaş bazı şeyleri iktidardan bekliyor ama muhalefet olmadan demokrasi de, hizmet de olmaz. Onun için görüşleriniz önemli. Vekillerimiz bizimle, il başkanımız eski ve değerli dostum” dedi. “HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ” Karaosmanoğlu’nun ardından konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Başkanımız beni arayarak metro projesi ile ilgili sunum yapacaklarını, bu proje için Kocaeli’de yaşayan bireyler olarak bizim desteğimize ihtiyacı olduğunu duyduk. Bu konuda ilimizdeki yatırım projeleri, hükümet desteği ve vatandaşlarımızla ilgili her türlü yardımı yapacağımızı söyledik. Bugün dinlediklerimizle ve gördüklerimizle bir karara varamayız belki, ama bürokrat arkadaşlar toplantı sonrasında bize bir dosya da sunarlar. O dosya üzerinden biz de çalışmalarımızı yaparız. Hep birlikte beraber çalışma ve beraber üretme azmi devam edecek” dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki akşam CHP milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetim kurulu, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da düzenlenen programda Karaosmanoğlu, metro başta olmak üzere Büyükşehir’in büyük projelerini ve yatırımlarını CHP’lilerle paylaştı. Yemekle başlayan toplantının sunum aşaması basına kapalı olarak gerçekleşti. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet babasının rahatsızlığı nedeniyle programa katılamadı.

“MUHALEFETSİZ DEMOKRASİ OLMAZ”

Toplantıya ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, “Biz meclis üyelerimizle sık sık bir araya geliyoruz. CHP Grubu ile özel olarak bir araya gelememiştik. Bu akşam sizlerle büyük yatırımlarımızı konuşacağız. CHP’nin de görüşlerini alacağız. Bu kent hepimizin. Önümüzdeki 3.5-4 yıl seçim yok. Bundan sonra artık kentimizi konuşalım. Vatandaş bazı şeyleri iktidardan bekliyor ama muhalefet olmadan demokrasi de, hizmet de olmaz. Onun için görüşleriniz önemli. Vekillerimiz bizimle, il başkanımız eski ve değerli dostum” dedi.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Karaosmanoğlu’nun ardından konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Başkanımız beni arayarak metro projesi ile ilgili sunum yapacaklarını, bu proje için Kocaeli’de yaşayan bireyler olarak bizim desteğimize ihtiyacı olduğunu duyduk. Bu konuda ilimizdeki yatırım projeleri, hükümet desteği ve vatandaşlarımızla ilgili her türlü yardımı yapacağımızı söyledik. Bugün dinlediklerimizle ve gördüklerimizle bir karara varamayız belki, ama bürokrat arkadaşlar toplantı sonrasında bize bir dosya da sunarlar. O dosya üzerinden biz de çalışmalarımızı yaparız. Hep birlikte beraber çalışma ve beraber üretme azmi devam edecek” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.