HEM UYARDI HEM TEŞEKKÜR ETTİ!

Kocaeli 06.12.2015 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HEM UYARDI HEM TEŞEKKÜR ETTİ!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında 1 Kasım seçimleri için teşkilatlara teşekkür ederken, uyarmayı da ihmal etmedi.

AK Parti İl Teşkilatı’nın 84’üncü İl Danışma Meclisi toplantısı Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıya yoğun katılım oldu. Toplantıya Işık ile birlikte AK Parti MKYK üyesi ve milletvekili Zeki Aygün, TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, Belediye başkanları katıldı. Büyük coşkunun yaşandığı danışma meclisi toplantısında gençlerin şarkıları ve sloganları damgasını vurdu. MİLLETE TEŞEKKÜR EDİYORUZ 7 Haziran seçimlerinin ardından teşkilatlar olarak büyük üzüntü yaşadıklarını belirten İl başkanı Ceyhan, “Ortaya çıkan sonuç ile gelecek ile ilgili kaygılarımız arttık. Alınan sonuç nedeniyle hiçbir zaman milleti suçlamadık. Eğer eksiklik varsa bu bizdedir dedi. 1 Kasım seçim hazırlıklarını yaparken milletin gözünün içine bakan kampanyalar yapmayı planladık. Ev ev, kapı kapı yaptığımız ziyaretler ve çalışmalarımız sonucunda yüzde 56,5 oranında oy alarak büyük bir başarı elde ettik. Bize bu desteği veren milletimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. 1 KASIM ZAFERİ SORUMLULUKTUR AK Parti’nin kuruluşundan bu yana il başkanlığı yapan parti büyüklerine teşekkür eden Ceyhan, “Böyle disiplinli bir teşkilat bıraktıkları için il başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Partimizin kuruluşundan bu yana partide gece gündüz demeden hizmet eden tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerinde bir başarı elde ettik. Ama 7 Haziran seçimlerinde bize verilen mesajı asla unutmayacağız. 1 Kasım zaferi bize büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Bu zafer bizi şımartmayacak, kibre sürüklemeyecek, seçmenden uzaklaştırmayacak, her zaman hizmete devam edeceğiz. Diğer partiler gibi 7 gün 7 gece bayram ederek zafer kutlamayız” dedi. GEZEN ASLAN OLACAĞIZ Teşkilatların aynı tertip ve düzenle toplantılarına devam edeceğini belirten Ceyhan, “Aramızdaki samimiyeti ve muhabbetti artıracak her türlü faaliyete devam edeceğiz. İl istişare ve vefa ziyaretlerine devam edeceğiz. Biz teşkilatlar olarak hepimiz aslanız. Yatan değil, gezen aslan olacağız. Teşkilat binalarına asla kapanmayacağız. Garip ve gurebanın ayağına gideceğiz. Ben bu kentteki 1 milyon 780 bin kişinin derdini kendim derdim biliyorum. Hangi partiden olursa olsun herkese kapımız açıktır. Teşkilatlar olarak en önemli işimiz millette verdiğimiz sözleri yerine getirmektir. İKİ BÜYÜK GÖREVİMİZ VAR İki beyannamemiz var. Bir tanesi Genel Başkan ve Başbakanımızın hazırladığı beyanname, ikincisi ise 7 Haziran’da yaptığımız ve her ilçe için büyük yatırımların olduğu beyannamedir. 2019 yılı geldiğinde kapını çaldığımız seçmenler 3 yıldır nerdesiniz demeyecek. Bunun için çok çalışacağız. Aynı zamanda hem terörle, hem paralel yapı ile mücadelemizi ilimizde de devam ettireceğiz” dedi. Ceyhan’ın ardından İl kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman kendi teşkilatlarına teşekkür etti.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında 1 Kasım seçimleri için teşkilatlara teşekkür ederken, uyarmayı da ihmal etmedi.

AK Parti İl Teşkilatı’nın 84’üncü İl Danışma Meclisi toplantısı Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıya yoğun katılım oldu.

Toplantıya Işık ile birlikte AK Parti MKYK üyesi ve milletvekili Zeki Aygün, TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, Belediye başkanları katıldı. Büyük coşkunun yaşandığı danışma meclisi toplantısında gençlerin şarkıları ve sloganları damgasını vurdu.

MİLLETE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

7 Haziran seçimlerinin ardından teşkilatlar olarak büyük üzüntü yaşadıklarını belirten İl başkanı Ceyhan, “Ortaya çıkan sonuç ile gelecek ile ilgili kaygılarımız arttık. Alınan sonuç nedeniyle hiçbir zaman milleti suçlamadık. Eğer eksiklik varsa bu bizdedir dedi. 1 Kasım seçim hazırlıklarını yaparken milletin gözünün içine bakan kampanyalar yapmayı planladık. Ev ev, kapı kapı yaptığımız ziyaretler ve çalışmalarımız sonucunda yüzde 56,5 oranında oy alarak büyük bir başarı elde ettik. Bize bu desteği veren milletimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

1 KASIM ZAFERİ SORUMLULUKTUR

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana il başkanlığı yapan parti büyüklerine teşekkür eden Ceyhan, “Böyle disiplinli bir teşkilat bıraktıkları için il başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Partimizin kuruluşundan bu yana partide gece gündüz demeden hizmet eden tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerinde bir başarı elde ettik. Ama 7 Haziran seçimlerinde bize verilen mesajı asla unutmayacağız. 1 Kasım zaferi bize büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Bu zafer bizi şımartmayacak, kibre sürüklemeyecek, seçmenden uzaklaştırmayacak, her zaman hizmete devam edeceğiz. Diğer partiler gibi 7 gün 7 gece bayram ederek zafer kutlamayız” dedi.

GEZEN ASLAN OLACAĞIZ

Teşkilatların aynı tertip ve düzenle toplantılarına devam edeceğini belirten Ceyhan, “Aramızdaki samimiyeti ve muhabbetti artıracak her türlü faaliyete devam edeceğiz. İl istişare ve vefa ziyaretlerine devam edeceğiz. Biz teşkilatlar olarak hepimiz aslanız. Yatan değil, gezen aslan olacağız. Teşkilat binalarına asla kapanmayacağız. Garip ve gurebanın ayağına gideceğiz. Ben bu kentteki 1 milyon 780 bin kişinin derdini kendim derdim biliyorum. Hangi partiden olursa olsun herkese kapımız açıktır. Teşkilatlar olarak en önemli işimiz millette verdiğimiz sözleri yerine getirmektir.

İKİ BÜYÜK GÖREVİMİZ VAR

İki beyannamemiz var. Bir tanesi Genel Başkan ve Başbakanımızın hazırladığı beyanname, ikincisi ise 7 Haziran’da yaptığımız ve her ilçe için büyük yatırımların olduğu beyannamedir. 2019 yılı geldiğinde kapını çaldığımız seçmenler 3 yıldır nerdesiniz demeyecek. Bunun için çok çalışacağız. Aynı zamanda hem terörle, hem paralel yapı ile mücadelemizi ilimizde de devam ettireceğiz” dedi. Ceyhan’ın ardından İl kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman kendi teşkilatlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.