OYA ABLA'YA TEŞEKKÜR BELGESİ

Kocaeli 07.12.2015 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

OYA ABLA'YA TEŞEKKÜR BELGESİ

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, önceki gün yapılan genel kurulda yeniden başkan seçildi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, önceki gün yapılan genel kurulda yeniden başkan seçildi. Genel kurul öncesinde başkan Çam, tüm MKYK üyelerine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun teşekkür belgesini vermiş. Bu belgeyi alanlardan bir tanesi de Kocaeli’nin yakından tanıdığı bir isim. Eski il kadın kolları başkanı Oya Tunçel de önceki gün başkan Çam’ın elinden teşekkür belgesini almış.  

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, önceki gün yapılan genel kurulda yeniden başkan seçildi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, önceki gün yapılan genel kurulda yeniden başkan seçildi. Genel kurul öncesinde başkan Çam, tüm MKYK üyelerine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun teşekkür belgesini vermiş. Bu belgeyi alanlardan bir tanesi de Kocaeli’nin yakından tanıdığı bir isim. Eski il kadın kolları başkanı Oya Tunçel de önceki gün başkan Çam’ın elinden teşekkür belgesini almış.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.