Bayburt’u yen, kampa mutlu git!

Spor 07.12.2015 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bayburt’u yen, kampa mutlu git!

Bayburt’u yen, kampa mutlu git!

Erzincanspor deplasmanından 1 puanla dönen Darıca Gençlerbirliği, ilk devrenin son haftasında sahasında ağırlayacağı Bayburtspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak. Antalya kampına moralli gitmek isteyen sarı yeşilliler, Bayburtspor’u yenerek Play-Off yarışında var olmak istiyor. YENERSE BAYBURT'UN ÜZERİNE ÇIKACAK Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off yarışını sürdüren Darıca G.B, önceki gün grubun namağlup ekibi 24 Erzincanspor’la deplasmanda karşılaştığı maçtan golsüz eşitlikle döndü. Zorlu deplasmandan 1 puanla dönen sarı yeşilliler, Pazar günü sahasında Bayburt G.Ö.İ ile karşı karşıya gelecek. Kendi sahasında puan kaybına tahammülü olamayan Darıca G.B, 23 puanlı rakibini yendiği taktirde puanını 25’e yükselterek hem devreyi Bayburtspor’un önünde tamamlayacak hem de 17 Aralık’ta başlayacak olan Antalya kampı öncesinde moral depolayacak. DARICA YEMİYOR, BAYBURT ATAMIYOR Evinde oynadığı son 4 iç saha maçında kalesini gole kapatan Darıca G.B, bu periyotta rakip filelere 8 gol gönderdi. Bu 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Darıca G.B; Dardanelspor’u 2-0, Van BŞB’yi 3-0 ve Çorum Belediyespor’u yine aynı skorla 3-0 yenerken, Batman Petrolspor’la golsüz berabere kaldı. Konuk ekip Bayburtspor ise ligde oynadığı son 5 maçta rakip ağlara sadece 1 gol atabildi. Bu süreçte kalesinde 5 gol gören Doğu ekibi, hanesine 5 maçta 4 puan yazdırdı.
Bayburt’u yen, kampa mutlu git!

Erzincanspor deplasmanından 1 puanla dönen Darıca Gençlerbirliği, ilk devrenin son haftasında sahasında ağırlayacağı Bayburtspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak. Antalya kampına moralli gitmek isteyen sarı yeşilliler, Bayburtspor’u yenerek Play-Off yarışında var olmak istiyor.

YENERSE BAYBURT'UN ÜZERİNE ÇIKACAK

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off yarışını sürdüren Darıca G.B, önceki gün grubun namağlup ekibi 24 Erzincanspor’la deplasmanda karşılaştığı maçtan golsüz eşitlikle döndü. Zorlu deplasmandan 1 puanla dönen sarı yeşilliler, Pazar günü sahasında Bayburt G.Ö.İ ile karşı karşıya gelecek. Kendi sahasında puan kaybına tahammülü olamayan Darıca G.B, 23 puanlı rakibini yendiği taktirde puanını 25’e yükselterek hem devreyi Bayburtspor’un önünde tamamlayacak hem de 17 Aralık’ta başlayacak olan Antalya kampı öncesinde moral depolayacak.

DARICA YEMİYOR, BAYBURT ATAMIYOR

Evinde oynadığı son 4 iç saha maçında kalesini gole kapatan Darıca G.B, bu periyotta rakip filelere 8 gol gönderdi. Bu 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Darıca G.B; Dardanelspor’u 2-0, Van BŞB’yi 3-0 ve Çorum Belediyespor’u yine aynı skorla 3-0 yenerken, Batman Petrolspor’la golsüz berabere kaldı. Konuk ekip Bayburtspor ise ligde oynadığı son 5 maçta rakip ağlara sadece 1 gol atabildi. Bu süreçte kalesinde 5 gol gören Doğu ekibi, hanesine 5 maçta 4 puan yazdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.