30 ÜNİVERSİTE SEYMEN’İN EV SAHİPLİĞİNDE BULUŞUYOR…

Darıca 08.12.2015 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

30 ÜNİVERSİTE SEYMEN’İN EV SAHİPLİĞİNDE BULUŞUYOR…

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü 2015-2016 Öğretim yılında da Darıca’daki tüm liselerin 12. Sınıfında okuyan öğrencilerine yönelik “Üniversite Tanıtım Günü-4” etkinliğini gerçekleştirecek. Etkinliğe Darıca’da bulunan 14 Liseden toplam 3000 öğrenci katılacak.

11 Aralık 2015 tarih Cuma günü saat 10.00-16.00 arası Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü’nde yapılacak olan bu etkinlikle öğrencilerin bilinçli tercih yapmalarına, yaşama ve mesleklere yönelik doğru yaklaşımlarına katkı sunmak amaçlanmaktadır. Bölge okullarının öğrencilerine yönelik olarak planlanan etkinlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekli Kaymakamlık Makamının 20/11/2015 tarihli ve 1196 sayılı olurlarıyla gerçekleşecektir. Bu yıl 4.’sü gerçekleşecek olan etkinliğe Türkiye’nin Devlet, Özel ve Vakıf Üniversitelerinden 30 Üniversitenin katılımı sağlanmıştır. Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü Genel Müdürü Murat Kaya: “Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü olarak birçok etkinliğe öncülük etmekteyiz. Kurumsal sorumluluğumuzla toplumsal aydınlanma ve gelişmişliğe katkı amacıyla bu etkinliğe aylardır hazırlık yapıyoruz. Gelinen aşamada Türkiye çapında devlet, özel ve vakıf üniversitelerden 30 üniversite davetimize katılacaktır. Darıca’da dördüncü kez düzenlediğimiz bu etkinlik bütün ilçe amirlerimizin desteği ve ilgisiyle bizleri de yüreklendirmiştir. Başta İlçe Kaymakamımız  Ömer Karaman, İlçe Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz, ve Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan’ın destekleri ile koordinasyon kurullarımız tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Toplumsal sorumluluk çerçevesinde tüm ilçeyi kapsayan bu hizmetin ev sahipliğini yapmaktan onur duymaktayız.” dedi. Bu anlamlı ve önemli etkinlikte yer alacak üniversiteler şunlardır: Gebze Teknik Ünv./Düzce Ünv./Lefke Avrupa Ünv./Kadir Has Ünv./İstanbul Aydın Ünv./Haliç Ünv./Girne Amerikan Ünv./Yeni Yüzyıl Ünv./Okan Ünv./Piri Reis Ünv./Işık Ünv./Özyeğin Ünv./Biruni Ünv./Gedik Ünv./Senin Geleceğin Danışmanlık / Gelişim Ünv./İstanbul Bilgi Ünv./ Acıbadem Ünv./ Uluslararası Kıbrıs Ünv./Maltepe Ünv./İstanbul Şehir Ünv./Kıbrıs Yakın Doğu Ünv./ İstanbul Kültür Ünv./ İstanbul Ticaret Ünv./ İstanbul Arel Ünv./ Yeditepe Ünv./ Nişantaşı Ünv. /Medipol Ünv./ Beykent Ünv. /Doğuş Ünv./ Aktif Felsefe Dairesi olmak üzere 30 üniversite katılacaktır.                            
Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü 2015-2016 Öğretim yılında da Darıca’daki tüm liselerin 12. Sınıfında okuyan öğrencilerine yönelik “Üniversite Tanıtım Günü-4” etkinliğini gerçekleştirecek. Etkinliğe Darıca’da bulunan 14 Liseden toplam 3000 öğrenci katılacak.

11 Aralık 2015 tarih Cuma günü saat 10.00-16.00 arası Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü’nde yapılacak olan bu etkinlikle öğrencilerin bilinçli tercih yapmalarına, yaşama ve mesleklere yönelik doğru yaklaşımlarına katkı sunmak amaçlanmaktadır. Bölge okullarının öğrencilerine yönelik olarak planlanan etkinlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekli Kaymakamlık Makamının 20/11/2015 tarihli ve 1196 sayılı olurlarıyla gerçekleşecektir.

Bu yıl 4.’sü gerçekleşecek olan etkinliğe Türkiye’nin Devlet, Özel ve Vakıf Üniversitelerinden 30 Üniversitenin katılımı sağlanmıştır.

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü Genel Müdürü Murat Kaya: “Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü olarak birçok etkinliğe öncülük etmekteyiz. Kurumsal sorumluluğumuzla toplumsal aydınlanma ve gelişmişliğe katkı amacıyla bu etkinliğe aylardır hazırlık yapıyoruz. Gelinen aşamada Türkiye çapında devlet, özel ve vakıf üniversitelerden 30 üniversite davetimize katılacaktır. Darıca’da dördüncü kez düzenlediğimiz bu etkinlik bütün ilçe amirlerimizin desteği ve ilgisiyle bizleri de yüreklendirmiştir. Başta İlçe Kaymakamımız  Ömer Karaman, İlçe Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz, ve Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan’ın destekleri ile koordinasyon kurullarımız tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Toplumsal sorumluluk çerçevesinde tüm ilçeyi kapsayan bu hizmetin ev sahipliğini yapmaktan onur duymaktayız.” dedi.

Bu anlamlı ve önemli etkinlikte yer alacak üniversiteler şunlardır:

Gebze Teknik Ünv./Düzce Ünv./Lefke Avrupa Ünv./Kadir Has Ünv./İstanbul Aydın Ünv./Haliç Ünv./Girne Amerikan Ünv./Yeni Yüzyıl Ünv./Okan Ünv./Piri Reis Ünv./Işık Ünv./Özyeğin Ünv./Biruni Ünv./Gedik Ünv./Senin Geleceğin Danışmanlık / Gelişim Ünv./İstanbul Bilgi Ünv./ Acıbadem Ünv./ Uluslararası Kıbrıs Ünv./Maltepe Ünv./İstanbul Şehir Ünv./Kıbrıs Yakın Doğu Ünv./ İstanbul Kültür Ünv./ İstanbul Ticaret Ünv./ İstanbul Arel Ünv./ Yeditepe Ünv./ Nişantaşı Ünv. /Medipol Ünv./ Beykent Ünv. /Doğuş Ünv./ Aktif Felsefe Dairesi olmak üzere 30 üniversite katılacaktır.                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.