Çayırova’da engel yok

Çayırova 08.12.2015 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da engel yok

Kocaeli-Çayırova Beyaz Ay Derneği Subesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çayırova Belediye Kültür Salonu’nda bir program düzenledi.

Düzenlenen programa Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Eşi Gül Demirci, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik ve Mustafa Malkoç, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Gebze Belediye Meclis Üyeleri Tuba Şensoy ve Seda Çelik, Beyaz Ay Kocaeli Şubesi Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve Yönetim Kuruu Üyesi Muhammed Tokmak, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Cemil Göksu, Adem Kılıç, A.Kadir Honca, Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer katıldı. DEMİRCİ “ÖZEL İNSANLARIMIZA DAHA FAZLA PROJE ÜRETECEĞİZ” Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci salonda bulunan davetlilere yönelik yaptığı konuşmada, özel kardeşlerimizi günümüzde ihtiyaç duydukları her konuyu çözüme kavuşturmak üzere çaba sarfettiklerini ve her zaman engellilerin yanında olduklarını belirtti. Demirci, “Bütün engelli arkadaşlarımın kendi kendine yetebilen bireyler olarak yaşamalarını sağlamak, hepimizin en büyük hedefi olmalıdır. Çayırova Belediyesinin bu kapsamda engelli vatandaşlarımızın daha rahat yaşam sürebilmesi ve sosyal hayata daha rahat katılabilmeleri için daha fazla proje üretme sorumluluğu içinde olduğu bilinvindeyiz. Belki bugün onlar için yaptıklarımız görünür oranda olmayabilir. Özel insanlarımıza neler yapmışız diye etrafımıza baksak görünmüyor gibi de gelebilir. Ama bu oranın ve çalışmaların artması içöin daha fazla çalışcağız.”dedi. NEFES KESTİLER Engelli öğrencilerin salona gelen davetlilere yönelik gösterileri de beğeni ile izlendi. Müzikal gösterilerden, akrobatik ve spor hareketleri ve son olarak verdikleri konseri beğeni ile izeyen davetliler ve protokol sunumları ayakta alkışladılar. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik ve Mustafa Malkoç gösterilerde yer alan öğrencilere günün anısına hediyeler de verdiler. EŞİTTİ MİLAT YAŞANIYOR Davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yapan Türkiye Beyaz Ay derneği, Kocaeli Çayırova şubesi Başkanı Furkan Uğur Eşitti, “Ülkemizde son 12 yıldır bir milat yaşanıyor, Türkiye engellisine önem veren Bir Cumhurbaşkanı ve bir Başbakana sahip. Artık engellilerde bu kıymetin farkına varmalı. Ve kendi sorunlarına kendileri çözümler üretmeli, bir sağlam vatandaşın yapa bileceklerini onlarda hayal etmeli ve hayallerinin peşinden koşmalı diyen eşitti, Biz dernek olarak, büyük şehir belediyemizin ve Çayırova belediyemizin desteğiyle bir bilgi sayar sınıfı kurarak engellilerin teknolojiyi en iyi şekilde kullanmalarını sağlayacağız, spor salonuna giderek spor yapmalarını sağlayacağız, indirimler bulup ekonomilerine katkılar sağlayacağız, Onlardan da tek bir şey isteyeceğiz, üretken birer birey olsunlar.Kendi sorunlarını kendileri sahiplenip dillendirsinler. Lutufla değil emekleriyle bir yerlere gelsinler.” Dedi.
Kocaeli-Çayırova Beyaz Ay Derneği Subesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çayırova Belediye Kültür Salonu’nda bir program düzenledi.

Düzenlenen programa Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Eşi Gül Demirci, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik ve Mustafa Malkoç, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Gebze Belediye Meclis Üyeleri Tuba Şensoy ve Seda Çelik, Beyaz Ay Kocaeli Şubesi Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve Yönetim Kuruu Üyesi Muhammed Tokmak, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Cemil Göksu, Adem Kılıç, A.Kadir Honca, Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer katıldı.

DEMİRCİ “ÖZEL İNSANLARIMIZA DAHA FAZLA PROJE ÜRETECEĞİZ”

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci salonda bulunan davetlilere yönelik yaptığı konuşmada, özel kardeşlerimizi günümüzde ihtiyaç duydukları her konuyu çözüme kavuşturmak üzere çaba sarfettiklerini ve her zaman engellilerin yanında olduklarını belirtti. Demirci, “Bütün engelli arkadaşlarımın kendi kendine yetebilen bireyler olarak yaşamalarını sağlamak, hepimizin en büyük hedefi olmalıdır. Çayırova Belediyesinin bu kapsamda engelli vatandaşlarımızın daha rahat yaşam sürebilmesi ve sosyal hayata daha rahat katılabilmeleri için daha fazla proje üretme sorumluluğu içinde olduğu bilinvindeyiz. Belki bugün onlar için yaptıklarımız görünür oranda olmayabilir. Özel insanlarımıza neler yapmışız diye etrafımıza baksak görünmüyor gibi de gelebilir. Ama bu oranın ve çalışmaların artması içöin daha fazla çalışcağız.”dedi.

NEFES KESTİLER

Engelli öğrencilerin salona gelen davetlilere yönelik gösterileri de beğeni ile izlendi. Müzikal gösterilerden, akrobatik ve spor hareketleri ve son olarak verdikleri konseri beğeni ile izeyen davetliler ve protokol sunumları ayakta alkışladılar. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik ve Mustafa Malkoç gösterilerde yer alan öğrencilere günün anısına hediyeler de verdiler.

EŞİTTİ MİLAT YAŞANIYOR

Davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yapan Türkiye Beyaz Ay derneği, Kocaeli Çayırova şubesi Başkanı Furkan Uğur Eşitti, “Ülkemizde son 12 yıldır bir milat yaşanıyor, Türkiye engellisine önem veren Bir Cumhurbaşkanı ve bir Başbakana sahip. Artık engellilerde bu kıymetin farkına varmalı. Ve kendi sorunlarına kendileri çözümler üretmeli, bir sağlam vatandaşın yapa bileceklerini onlarda hayal etmeli ve hayallerinin peşinden koşmalı diyen eşitti, Biz dernek olarak, büyük şehir belediyemizin ve Çayırova belediyemizin desteğiyle bir bilgi sayar sınıfı kurarak engellilerin teknolojiyi en iyi şekilde kullanmalarını sağlayacağız, spor salonuna giderek spor yapmalarını sağlayacağız, indirimler bulup ekonomilerine katkılar sağlayacağız, Onlardan da tek bir şey isteyeceğiz, üretken birer birey olsunlar.Kendi sorunlarını kendileri sahiplenip dillendirsinler. Lutufla değil emekleriyle bir yerlere gelsinler.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.