NİKAH MEMURLARI DARICA'DA TOPLANDI

Darıca 09.12.2015 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

NİKAH MEMURLARI DARICA'DA TOPLANDI

Kocaeli genelindeki ilçelerde görev yapan nikah memurları Darıca’nın ev sahipliğinde Teras Cafe&Restaurant’ta bir araya geldiler. Her ay düzenli olarak bir ilçenin ev sahipliği yaptığı toplantıya Kocaeli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nevzat Gilan ve Darıca Nüfus Müdürü Hamza Kaya’da katılırken, Kocaeli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nevzat Gilan, her ay düzenli olarak yapılan bu toplantılarda yapılan karşılıklı fikir alışverişiyle nikah memurlarının kendilerini yenilediğine dikkat çekerek,”bizleri bu güzel ortamda ağırlayan Darıca Belediyesi’ne ve bu güzel tesisi bölge halkına kazandıran Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyorum" dedi.Söz alarak alanlarıyla ilgili bilgiler aktaran nikah memurları da organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kocaeli genelindeki ilçelerde görev yapan nikah memurları Darıca’nın ev sahipliğinde Teras Cafe&Restaurant’ta bir araya geldiler.

Her ay düzenli olarak bir ilçenin ev sahipliği yaptığı toplantıya Kocaeli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nevzat Gilan ve Darıca Nüfus Müdürü Hamza Kaya’da katılırken, Kocaeli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nevzat Gilan, her ay düzenli olarak yapılan bu toplantılarda yapılan karşılıklı fikir alışverişiyle nikah memurlarının kendilerini yenilediğine dikkat çekerek,”bizleri bu güzel ortamda ağırlayan Darıca Belediyesi’ne ve bu güzel tesisi bölge halkına kazandıran Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyorum" dedi.Söz alarak alanlarıyla ilgili bilgiler aktaran nikah memurları da organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.