MÜSİAD GEBZE’DEN CEYHAN’A ZİYARET

Kocaeli 11.12.2015 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD GEBZE’DEN CEYHAN’A ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı makamında ziyaret etti. MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Yönetim Kurulu üyelerinden Bşk. Yardımcısı ve Mali İşler Komisyon Başkanı Mehmet Penbegüllü, Sektör Kurulları Komisyon Başkanı Şerif Ali Öztürk, 3. Dönem Gebze Şube Başkanı ve Basın Yayın Komisyonu Başkanı olan Ahmet Demir, 8. Dönem Gebze Şube Başkanı Adnan Kurt’un hazır bulunduğu ziyarette son dönemde yaşanan gelişmeler ele alındı. Seçim döneminde; Kocaeli İl Teşkilatı olarak büyük bir özveriyle çalışan ve Kocaeli tarihinde görülmemiş bir oy oranı ile rekor kıran Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın gündeme dair önemli mesajlar verdiği toplantı dostane bir havada geçti. Ziyarette ayrıca  1 Kasım Genel Seçimleri’nin de değerlendirildiği toplantı da Şemsettin Ceyhan; Ekonomik anlamda güçlü bir ekonomiye sahip olduklarını, son dönemde komşu ülke Rusya ile aramızda geçen gerginliklerin sağlam  bir altyapıya sahip bir Türkiye’yi etkilemeyeceğinden bahsederken. Asgari ücret konusunda da her iki tarafın uzlaşı yoluyla halkın refahı için ortak bir noktada buluşacağından bahsetti. MÜSİAD’ın seçim öncesinde ve sonrasında istikrara vurgu yapan söylemleri ile toplum nazarında ve iş dünyasında kazandığı takdirlerin de çok önemli olduğunu vurgulayan Ceyhan, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt’a ve Yönetim Kuruluna, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı makamında ziyaret etti. MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Yönetim Kurulu üyelerinden Bşk. Yardımcısı ve Mali İşler Komisyon Başkanı Mehmet Penbegüllü, Sektör Kurulları Komisyon Başkanı Şerif Ali Öztürk, 3. Dönem Gebze Şube Başkanı ve Basın Yayın Komisyonu Başkanı olan Ahmet Demir, 8. Dönem Gebze Şube Başkanı Adnan Kurt’un hazır bulunduğu ziyarette son dönemde yaşanan gelişmeler ele alındı.

Seçim döneminde; Kocaeli İl Teşkilatı olarak büyük bir özveriyle çalışan ve Kocaeli tarihinde görülmemiş bir oy oranı ile rekor kıran Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın gündeme dair önemli mesajlar verdiği toplantı dostane bir havada geçti. Ziyarette ayrıca  1 Kasım Genel Seçimleri’nin de değerlendirildiği toplantı da Şemsettin Ceyhan; Ekonomik anlamda güçlü bir ekonomiye sahip olduklarını, son dönemde komşu ülke Rusya ile aramızda geçen gerginliklerin sağlam  bir altyapıya sahip bir Türkiye’yi etkilemeyeceğinden bahsederken. Asgari ücret konusunda da her iki tarafın uzlaşı yoluyla halkın refahı için ortak bir noktada buluşacağından bahsetti. MÜSİAD’ın seçim öncesinde ve sonrasında istikrara vurgu yapan söylemleri ile toplum nazarında ve iş dünyasında kazandığı takdirlerin de çok önemli olduğunu vurgulayan Ceyhan, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt’a ve Yönetim Kuruluna, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.