MAVİSEL YENER Özel Bilge’ye konuk oldu

Darıca 16.12.2015 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MAVİSEL YENER Özel Bilge’ye konuk oldu

Öğrencilerin kitap okuması, okudukları kitabın yazarıyla tanışması için yazar etkinliği gerçekleştirmek amacıyla Çocuk Edebiyatı’nın güçlü kalemlerinden   dil ve anlatımındaki ustalığını sayısız ödülle perçinlemiş  olan Mavisel Yener Özel Bilge Okulları’nın Darıca kampüsüne konuk oldu. Özel Bilge Koleji konferans salonunda yapılan söyleşi üç  oturumda gerçekleştirildi. Öğrencilerin kitap okumaya ve yazmaya teşviki için düzenlenen ve oldukça verimli geçen etkinlikte renkli dakikalar yaşandı. Öğrencilerin yazara olan ilgisi büyüktü. Etkinlik öncesi Türkçe zümresi gözetiminde öğrencilerin kitapları okumuş olmaları, yazara okudukları kitapların içeriği, kahramanları, yazarın kitap yazma serüveni hakkında merak ettikleri soruları yöneltmelerini sağlayarak keyifli bir söyleşinin gerçekleşmesine katkıda bulundu. Dolu dolu geçen söyleşinin ardından yazara kitaplarını imzalatıp tanışma fırsatı bulan öğrencilerin heyecanı ve sevinci görülmeye değerdi. Bilge Okulları Yönetimi programla ilgili olarak,” okulumuza gelerek bizleri onurlandıran ve öğrencilerimize paylaşımlarıyla ışık olan Sayın Mavisel Yener’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.

Öğrencilerin kitap okuması, okudukları kitabın yazarıyla tanışması için yazar etkinliği gerçekleştirmek amacıyla Çocuk Edebiyatı’nın güçlü kalemlerinden   dil ve anlatımındaki ustalığını sayısız ödülle perçinlemiş  olan Mavisel Yener Özel Bilge Okulları’nın Darıca kampüsüne konuk oldu.

Özel Bilge Koleji konferans salonunda yapılan söyleşi üç  oturumda gerçekleştirildi. Öğrencilerin kitap okumaya ve yazmaya teşviki için düzenlenen ve oldukça verimli geçen etkinlikte renkli dakikalar yaşandı. Öğrencilerin yazara olan ilgisi büyüktü. Etkinlik öncesi Türkçe zümresi gözetiminde öğrencilerin kitapları okumuş olmaları, yazara okudukları kitapların içeriği, kahramanları, yazarın kitap yazma serüveni hakkında merak ettikleri soruları yöneltmelerini sağlayarak keyifli bir söyleşinin gerçekleşmesine katkıda bulundu. Dolu dolu geçen söyleşinin ardından yazara kitaplarını imzalatıp tanışma fırsatı bulan öğrencilerin heyecanı ve sevinci görülmeye değerdi. Bilge Okulları Yönetimi programla ilgili olarak,” okulumuza gelerek bizleri onurlandıran ve öğrencilerimize paylaşımlarıyla ışık olan Sayın Mavisel Yener’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.