19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B bombayı patlattı

Spor 17.12.2015 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B bombayı patlattı

Darıca G.B bombayı patlattı

Toplamda 10 isimle yollarını ayıran Darıca Gençlerbirliği, devre arasındaki ilk transfer bombasını patlattı. Sarı yeşilli temsilcimiz, Manavgatspor forması giyen Aykut Eren’i renklerine bağlayarak devre arasındaki ilk resmi transferini gerçekleştirmiş oldu. 3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, devre arasındaki ilk transfer bombasını patlattı. Sarı yeşilli temsilcimiz, Manavgatspor’un başarılı oyuncusu Aykut Eren’i renklerine bağladı. Ön liberoda görev yapan 1989 doğumlu oyuncu, Manavgatspor takımıyla birlikte bu sezon 13 kez ilk 11’de forma giydi. Tatlı sert futboluyla tanınan Aykut, koşan ve mücadele eden dinamik bir orta saha futbolcusu özelliğinde. Darıca G.B ile Manavgatspor arasında ligin ilk yarısında oynanan ve Darıca G.B’nin 3-1 kazandığı maçta konuk ekibin tek golünü atan Aykut, ligin ikinci yarısında Darıca G.B formasını giyecek. ÖRS: AYKUT BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK Bugün Antalya kampında Darıca G.B ile ilk idmanına çıkacak olan Aykut Eren, yeni kulübüyle 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs yeni transfer Aykut Eren’le ilgili yaptığı açıklamada, transferin Darıca G.B camiasına hayırlı olmasını dilerken, Aykut’un takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Teknik heyetin verdiği transfer raporu doğrultusunda çalışmalarını yürüttüklerini kaydeden Başkan Örs, ‘’Taraftarımız içini rahat tuttun. Transfer yapmak isteidğimiz isimleri en ince ayrıntısına kadar araştırıyoruz. Tek amacımız, ligin ikinci yarısında bambaşka Bir Darıca G.B izlettirmek’’ dedi.
Darıca G.B bombayı patlattı

Toplamda 10 isimle yollarını ayıran Darıca Gençlerbirliği, devre arasındaki ilk transfer bombasını patlattı. Sarı yeşilli temsilcimiz, Manavgatspor forması giyen Aykut Eren’i renklerine bağlayarak devre arasındaki ilk resmi transferini gerçekleştirmiş oldu.

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, devre arasındaki ilk transfer bombasını patlattı. Sarı yeşilli temsilcimiz, Manavgatspor’un başarılı oyuncusu Aykut Eren’i renklerine bağladı. Ön liberoda görev yapan 1989 doğumlu oyuncu, Manavgatspor takımıyla birlikte bu sezon 13 kez ilk 11’de forma giydi. Tatlı sert futboluyla tanınan Aykut, koşan ve mücadele eden dinamik bir orta saha futbolcusu özelliğinde. Darıca G.B ile Manavgatspor arasında ligin ilk yarısında oynanan ve Darıca G.B’nin 3-1 kazandığı maçta konuk ekibin tek golünü atan Aykut, ligin ikinci yarısında Darıca G.B formasını giyecek.

ÖRS: AYKUT BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Bugün Antalya kampında Darıca G.B ile ilk idmanına çıkacak olan Aykut Eren, yeni kulübüyle 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs yeni transfer Aykut Eren’le ilgili yaptığı açıklamada, transferin Darıca G.B camiasına hayırlı olmasını dilerken, Aykut’un takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Teknik heyetin verdiği transfer raporu doğrultusunda çalışmalarını yürüttüklerini kaydeden Başkan Örs, ‘’Taraftarımız içini rahat tuttun. Transfer yapmak isteidğimiz isimleri en ince ayrıntısına kadar araştırıyoruz. Tek amacımız, ligin ikinci yarısında bambaşka Bir Darıca G.B izlettirmek’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.