Binali Yıldırım Gebze Yolunda Panik Yaşadı

Kocaeli 21.12.2015 - 08:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Binali Yıldırım Gebze Yolunda Panik Yaşadı

Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nda "ışık göründü" törenine katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, iş makinasından inerken makina harket edince törende panik yaşandı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu inşaatında "ışık göründü" töreninde iş makinasini kullanarak tünelin son bölümünü açtı. Merkez Osmangazi ilçesi Selçukgazi Mahallesi'ndeki 1250 metrelik tünelin "ışık göründü" törenine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, baret ve iş kıyafeti giyerek tünelde çalışan iş makinesinin üzerine çıktı. İş makinasi operatörünü de yanına alan Yıldırım, tünelin bitiş kısmını kendisi açmak istedi. BACAĞI ÇARPINCA İŞ MAKİNASI HAREKET ETTİ Bakan Yıldırım, tüneli açarken iş makinesinin kolu defalarca tünelin tavanına çarptı. Yaklaşık 20 dakika boyunca iş makinasının üzerinde kalan Yıldırım, tüneldeki ilk ışığın görünmesinin ardından iş makinasından inmek istedi. Ancak Yıldırım'ın bacağı iş makinasını kontrol eden kumanda koluna çarptı ve iş makinesi aniden sola doğru döndü. KISA SÜRE PANİK YAŞANDI Bu esnada inmekte olan Bakan Yıldırım ile iş makinasının yanında bulunan protokol üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Bakan Yıldırım'ın yardımına iş makinası operatörü yetişti. Operatör, kumanda kollarını devre dışı bıraktıktan sonra Bakan Yıldırım iş makinasından indi. İZMİR- İSTANBUL ARASI 3 SAATTEN AZ OLACAK Toplam 433 kilometre uzunluğundaki projenin sonunda İstanbul- İzmir arasının 3.5 saate inmesi planlanırken, Yıldırım bu sürenin daha da kısalacağı müjdesini verdi. Bakan Binali Yıldırım, Kurallara uyarak 132 kilometre hızı geçmeyecek şekilde sürücülerimiz giderse bu yol 3 saatin de altına iniyor. Çünkü yollar çok güzel yapılmış diye konuştu.
Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nda "ışık göründü" törenine katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, iş makinasından inerken makina harket edince törende panik yaşandı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu inşaatında "ışık göründü" töreninde iş makinasini kullanarak tünelin son bölümünü açtı.

Merkez Osmangazi ilçesi Selçukgazi Mahallesi'ndeki 1250 metrelik tünelin "ışık göründü" törenine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, baret ve iş kıyafeti giyerek tünelde çalışan iş makinesinin üzerine çıktı. İş makinasi operatörünü de yanına alan Yıldırım, tünelin bitiş kısmını kendisi açmak istedi.

BACAĞI ÇARPINCA İŞ MAKİNASI HAREKET ETTİ

Bakan Yıldırım, tüneli açarken iş makinesinin kolu defalarca tünelin tavanına çarptı. Yaklaşık 20 dakika boyunca iş makinasının üzerinde kalan Yıldırım, tüneldeki ilk ışığın görünmesinin ardından iş makinasından inmek istedi. Ancak Yıldırım'ın bacağı iş makinasını kontrol eden kumanda koluna çarptı ve iş makinesi aniden sola doğru döndü.

KISA SÜRE PANİK YAŞANDI

Bu esnada inmekte olan Bakan Yıldırım ile iş makinasının yanında bulunan protokol üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Bakan Yıldırım'ın yardımına iş makinası operatörü yetişti. Operatör, kumanda kollarını devre dışı bıraktıktan sonra Bakan Yıldırım iş makinasından indi.

İZMİR- İSTANBUL ARASI 3 SAATTEN AZ OLACAK

Toplam 433 kilometre uzunluğundaki projenin sonunda İstanbul- İzmir arasının 3.5 saate inmesi planlanırken, Yıldırım bu sürenin daha da kısalacağı müjdesini verdi. Bakan Binali Yıldırım, Kurallara uyarak 132 kilometre hızı geçmeyecek şekilde sürücülerimiz giderse bu yol 3 saatin de altına iniyor. Çünkü yollar çok güzel yapılmış diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.