Sarıbay’a rakip var!

Kocaeli 21.12.2015 - 19:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sarıbay’a rakip var!

CHP İl Başkanlığı için 27 Aralık’ta gerçekleşen kongre öncesinde mevcut başkan Cengiz Sarıbay’dan sonra adaylığını açıklayacak olan Ergül Yazıcı "Aday olmamın bir gerekçesi var. CHP gibi Atatürk’ün kurduğu sosyal demokrat bir partinin tek adayla kongre yapması bize ters düşer" dedi.

CHP İl Başkanlığı için 27 Aralık’ta gerçekleşen kongre öncesinde mevcut başkan Cengiz Sarıbay’dan sonra adaylığını açıklayacak olan Ergül Yazıcı "Aday olmamın bir gerekçesi var. CHP gibi Atatürk’ün kurduğu sosyal demokrat bir partinin tek adayla kongre yapması bize ters düşer" dedi. CHP’de 27 Aralık’ta gerçekleşecek il kongresinde mevcut il başkanı Cengiz Sarıbay’ın dışında adaylığını açıklayan tek isim şu anda Ergül Yazıcı oldu. Salı günü il binasında yapacağı basın toplantısıyla adaylığını resmi olarak açıklayacak olan Yazıcı, gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, kongre süreci hakkında değerlendirmeler yaptı. Emek kökenli bir insan olduğunu, yıllardır CHP üyesi olarak politikanın içinde bulunduğunu söyleyen Yazıcı, adaylığını açıklayan Cengiz Sarıbay’a büyük saygısının olduğunu belirtip şöyle dedi:  BİZE TERS DÜŞER "Cengiz Sarıbay’a bir ağabey olarak, partiye emeği geçmiş bir büyüğüm olarak çok saygı duyuyorum. CHP İl Başkanı olduğunda partisi için elinden gelenin en iyisini yapacağını da biliyorum. Benim aday olmamın bir gerekçesi var; CHP gibi, Atatürk’ün kurduğu sosyal demokrat bir partinin tek adayla il kongresi yapması bize ters düşer. Partili arkadaşlarımın ve delege dostlarımın adaylığımı böyle değerlendirmelerini istiyorum."
CHP İl Başkanlığı için 27 Aralık’ta gerçekleşen kongre öncesinde mevcut başkan Cengiz Sarıbay’dan sonra adaylığını açıklayacak olan Ergül Yazıcı "Aday olmamın bir gerekçesi var. CHP gibi Atatürk’ün kurduğu sosyal demokrat bir partinin tek adayla kongre yapması bize ters düşer" dedi.

CHP İl Başkanlığı için 27 Aralık’ta gerçekleşen kongre öncesinde mevcut başkan Cengiz Sarıbay’dan sonra adaylığını açıklayacak olan Ergül Yazıcı "Aday olmamın bir gerekçesi var. CHP gibi Atatürk’ün kurduğu sosyal demokrat bir partinin tek adayla kongre yapması bize ters düşer" dedi. CHP’de 27 Aralık’ta gerçekleşecek il kongresinde mevcut il başkanı Cengiz Sarıbay’ın dışında adaylığını açıklayan tek isim şu anda Ergül Yazıcı oldu. Salı günü il binasında yapacağı basın toplantısıyla adaylığını resmi olarak açıklayacak olan Yazıcı, gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, kongre süreci hakkında değerlendirmeler yaptı. Emek kökenli bir insan olduğunu, yıllardır CHP üyesi olarak politikanın içinde bulunduğunu söyleyen Yazıcı, adaylığını açıklayan Cengiz Sarıbay’a büyük saygısının olduğunu belirtip şöyle dedi:

 BİZE TERS DÜŞER

"Cengiz Sarıbay’a bir ağabey olarak, partiye emeği geçmiş bir büyüğüm olarak çok saygı duyuyorum. CHP İl Başkanı olduğunda partisi için elinden gelenin en iyisini yapacağını da biliyorum. Benim aday olmamın bir gerekçesi var; CHP gibi, Atatürk’ün kurduğu sosyal demokrat bir partinin tek adayla il kongresi yapması bize ters düşer. Partili arkadaşlarımın ve delege dostlarımın adaylığımı böyle değerlendirmelerini istiyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.