Bu maç erken final!

Spor 22.12.2015 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bu maç erken final!

İlk yarının son maçında deplasmanda Çengelköyspor’a konuk olacak Gebzespor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Zorlu deplasmandan alınacak bir galibiyetle devreye moralli girmek isteyen Mor Menekşeler, ligin ikinci yarısının ilk haftasındaki Kocaelispor maçının anlamlı hale gelmesi için kazanmaktan başka çaresi yok!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta çok iyi form grafiği yakalayan Gebzespor, iyi gidişatını zorlu Çengelköyspor deplasmanında devam ettirmek istiyor. BAY geçtiği haftada zirveyle arasındaki puan farkı 9’a çıkan Gebzespor’un İstanbul deplasmanında puan kaybına tahammülü bulunmuyor. Zirveye çıkmak için şu an itibariyle rakibinin en az 3 maçta ‘0’ çekmesini bekleyecek olan Gebzespor’un neredeyse kredisi bulunmuyor. Zorlu deplasmanda yaşanacak olası puan kaybıyla işini bir hayli zora sokacak olan Mor Menekşeler, Çengelköy deplasmanına moralli ve özgüvenli gidecek. TAKTİK SAVAŞI ŞEKLİNDE GEÇECEK 20 puanla Gebzespor’un 2 puan üzerinde bulunan Çengelköyspor ligde 2s.ırada bulunuyor. Ligde aldığı tek yenilgiyle bileği en az bükülen takım olan Çengelköyspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda Kocaelispor’a karşı aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından 10 hafta yenilgi yüzü görmedi. Şampiyonluk yolunda her iki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşma deyim yerindeyse tam bir taktik savaşı şeklinde geçecek. Taktik savaşını kazanan takım ise kuşkusuz nefesini liderin ensesinde htirecek.
İlk yarının son maçında deplasmanda Çengelköyspor’a konuk olacak Gebzespor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Zorlu deplasmandan alınacak bir galibiyetle devreye moralli girmek isteyen Mor Menekşeler, ligin ikinci yarısının ilk haftasındaki Kocaelispor maçının anlamlı hale gelmesi için kazanmaktan başka çaresi yok!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta çok iyi form grafiği yakalayan Gebzespor, iyi gidişatını zorlu Çengelköyspor deplasmanında devam ettirmek istiyor. BAY geçtiği haftada zirveyle arasındaki puan farkı 9’a çıkan Gebzespor’un İstanbul deplasmanında puan kaybına tahammülü bulunmuyor. Zirveye çıkmak için şu an itibariyle rakibinin en az 3 maçta ‘0’ çekmesini bekleyecek olan Gebzespor’un neredeyse kredisi bulunmuyor. Zorlu deplasmanda yaşanacak olası puan kaybıyla işini bir hayli zora sokacak olan Mor Menekşeler, Çengelköy deplasmanına moralli ve özgüvenli gidecek.

TAKTİK SAVAŞI ŞEKLİNDE GEÇECEK

20 puanla Gebzespor’un 2 puan üzerinde bulunan Çengelköyspor ligde 2s.ırada bulunuyor. Ligde aldığı tek yenilgiyle bileği en az bükülen takım olan Çengelköyspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda Kocaelispor’a karşı aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından 10 hafta yenilgi yüzü görmedi. Şampiyonluk yolunda her iki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşma deyim yerindeyse tam bir taktik savaşı şeklinde geçecek. Taktik savaşını kazanan takım ise kuşkusuz nefesini liderin ensesinde htirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.