AK PARTİ’DE ÜÇ İL OKUR’DAN SORULACAK

Kocaeli 22.12.2015 - 18:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK PARTİ’DE ÜÇ İL OKUR’DAN SORULACAK

24. dönem Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, partisi tarafından önemli bir göreve getirildi. Okur, 3 ilden sorumlu koordinatör olarak atandı.

Ak Parti’nin Kocaeli kurmaylarından, Gebze siyasetinin en önemli isimlerinden biri olan Mehmet Ali Okur; Bolu, Düzce ve Sakarya’dan sorumlu koordinatör görevine getirildi. 1 Kasım seçimlerinde aday gibi çalışarak takdirlerini üzerine toplayan Okur’a şu an AK Parti Genel Merkezi’nde görevi tevdi ediliyor. Öte yandan yaşanan bu gelişmenin detaylarına da ulaşıldı. AK Parti üst yönetimi 81 ile atadığı koordinatörleri mevcut milletvekillerinden seçiyordu. Bu konudaki politikasında değişikliğe giden AK Parti, aktif ve teşkilatçılığı ile kendini ispatlamış isimlerden bir ekip kurdu. Buna göre her ile bir koordinatör atanmasının yerine 3 ile bir isim belirlemeyi kararlaştırdı. Mehmet Ali Okur’a da Doğu Marmara’daki saydığımız bu üç il verildi. Okur, daha önce Düzce, Sakarya ve Eskişehir’den sorumlu koordinatör görevini yürütmüştü.
24. dönem Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, partisi tarafından önemli bir göreve getirildi. Okur, 3 ilden sorumlu koordinatör olarak atandı.

Ak Parti’nin Kocaeli kurmaylarından, Gebze siyasetinin en önemli isimlerinden biri olan Mehmet Ali Okur; Bolu, Düzce ve Sakarya’dan sorumlu koordinatör görevine getirildi. 1 Kasım seçimlerinde aday gibi çalışarak takdirlerini üzerine toplayan Okur’a şu an AK Parti Genel Merkezi’nde görevi tevdi ediliyor. Öte yandan yaşanan bu gelişmenin detaylarına da ulaşıldı. AK Parti üst yönetimi 81 ile atadığı koordinatörleri mevcut milletvekillerinden seçiyordu.

Bu konudaki politikasında değişikliğe giden AK Parti, aktif ve teşkilatçılığı ile kendini ispatlamış isimlerden bir ekip kurdu. Buna göre her ile bir koordinatör atanmasının yerine 3 ile bir isim belirlemeyi kararlaştırdı. Mehmet Ali Okur’a da Doğu Marmara’daki saydığımız bu üç il verildi. Okur, daha önce Düzce, Sakarya ve Eskişehir’den sorumlu koordinatör görevini yürütmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.