11 Yaşındaki Kızı Evlendirdiler İddiası Polisi Harekete Geçirdi

Gebze 23.12.2015 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

11 Yaşındaki Kızı Evlendirdiler İddiası Polisi Harekete Geçirdi

Gebze'de 'küçük yaşta kız çocuğu evlendiriliyor' iddiası polis ekiplerini harekete geçirdi. İddiaya göre 11 yaşındaki K.S. 12 yaşındaki S.Ç. ile evlendirildi.

Mevlana Mahallesi 860. Sokak'ta K.S. isimli 11 yaşındaki kız çocuğunun kendinden yaşça büyük birisi ile evlendirildiği iddiası, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. "EVLENDİRMEDİK SADECE SÖZ KESTİK" Haberi alan ekipler, düğünün yapıldığı mahalleye giderek gelen bilginin doğru olup olmadığını araştırdı. Mahalleye giden Asayiş Şube Ekipleri, K.S isimli kızı ve ailesini ifadeleri alınması için polis merkezine götürdü. Burada yapılan kimlik tespitinin ardından verilen ifadelerde K.S. (11) isimli kız, S.Ç. (12) isimli erkek ile kendi rızasıyla sözlendiğini belirtti. İfadeleri alınan anne ve baba da kızlarını evlendirmediklerini sadece söz kestiklerini söyledi. ANNE VE BABAYA İŞLEM YAPILDI İfadelerin ardından savcılık talimatıyla bir kez de psikolog gözetiminde Gebzeİlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'de ifadesi alınan K.S. isimli kız ailesine teslim edildi. Polis K.S. isimli kızın ailesine, anne ve babalık görevlerine tam olarak yerine getirmeme suçundan işlem yaptı.
Gebze'de 'küçük yaşta kız çocuğu evlendiriliyor' iddiası polis ekiplerini harekete geçirdi. İddiaya göre 11 yaşındaki K.S. 12 yaşındaki S.Ç. ile evlendirildi.

Mevlana Mahallesi 860. Sokak'ta K.S. isimli 11 yaşındaki kız çocuğunun kendinden yaşça büyük birisi ile evlendirildiği iddiası, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

"EVLENDİRMEDİK SADECE SÖZ KESTİK"

Haberi alan ekipler, düğünün yapıldığı mahalleye giderek gelen bilginin doğru olup olmadığını araştırdı. Mahalleye giden Asayiş Şube Ekipleri, K.S isimli kızı ve ailesini ifadeleri alınması için polis merkezine götürdü. Burada yapılan kimlik tespitinin ardından verilen ifadelerde K.S. (11) isimli kız, S.Ç. (12) isimli erkek ile kendi rızasıyla sözlendiğini belirtti. İfadeleri alınan anne ve baba da kızlarını evlendirmediklerini sadece söz kestiklerini söyledi.

ANNE VE BABAYA İŞLEM YAPILDI

İfadelerin ardından savcılık talimatıyla bir kez de psikolog gözetiminde Gebzeİlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'de ifadesi alınan K.S. isimli kız ailesine teslim edildi. Polis K.S. isimli kızın ailesine, anne ve babalık görevlerine tam olarak yerine getirmeme suçundan işlem yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.