Hem destek hem de eleştiri!

Kocaeli 23.12.2015 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hem destek hem de eleştiri!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında basın mensupları ile bir araya gelerek haftalık basın açıklamasını gerçekleştirdi. Ünlü, ülke ve Kocaeli gündemini değerlendirdi. İsrail politikasını eleştirip, kurultay süreciyle ilgili açıklamalar yaptı.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık toplantıda gündemi değerlendirdi. Mevlit kandilini kutlayarak açıklamasına başlayan Ünlü,  “Öncelikle peygamber efendimizin doğduğu gece olan mevlit kandilini kutlar, Türk- İslam alemi adına hayırlara vesile olmasını dilerim. Vefat eden 3 şehidimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim. Dün Türkiye gündemine bomba gibi düşen AKP Basın Sözcüsü Ömer Çelik’in Türkiye’nin İsrail dostu olduğunu söylemiştir.  Ey Çelik, yıllardır binlerce masum Müslüman insanları katleden Siyonist İsrail terörünün kıyımlarını ve işkencelerini hiçe sayarak yaptığın bu açıklama AKP’ye oy verenlerin fikri midir? Ne ara İsrail ile dost olduk? DEVLETİN YANINDAYIZ Ülke genelinde ve Kocaeli’de eş zamanlı olarak yapılan PKK ve paralel yapı operasyonlarını da değerlendiren Aydın Ünlü, “Yıllardır bu operasyonları bekliyorduk. Teröre karşı yapılan her operasyonda devletin yanında olmaya devam edeceğiz. Hem Güneydoğu’daki hem de Kocaeli’de yapılan terör operasyonlarını destekliyoruz. Devletimizin, polisimizin ve askerimizin yanındayız” şeklinde konuştu.     KARARI BEN VERMİYORUM ‘Meral Akşener ile görüşen MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ve MHP Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek’i de görevden alacak mısınız? Sorusu üzerine Ünlü, “Başkanlarımız kendi hür iradeleri ile kendi görüşlerini bildirebilirler. Konu ile ilgili partimizin organları ve kurulları vardır. MHP 46 yıllık siyasi bir harekettir. MHP il divan başkanlığı onlarla ilgili zamanı geldiğinde bir karar verilecektir. Kararı ben vermiyorum Şimdilik bekliyoruz. Bundan kimseni şüphesi olmasın. Davada kişiler önemli değildir. Eksiler ve artılar teşkilatındır” dedi.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında basın mensupları ile bir araya gelerek haftalık basın açıklamasını gerçekleştirdi. Ünlü, ülke ve Kocaeli gündemini değerlendirdi. İsrail politikasını eleştirip, kurultay süreciyle ilgili açıklamalar yaptı.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık toplantıda gündemi değerlendirdi. Mevlit kandilini kutlayarak açıklamasına başlayan Ünlü,  “Öncelikle peygamber efendimizin doğduğu gece olan mevlit kandilini kutlar, Türk- İslam alemi adına hayırlara vesile olmasını dilerim. Vefat eden 3 şehidimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim. Dün Türkiye gündemine bomba gibi düşen AKP Basın Sözcüsü Ömer Çelik’in Türkiye’nin İsrail dostu olduğunu söylemiştir.  Ey Çelik, yıllardır binlerce masum Müslüman insanları katleden Siyonist İsrail terörünün kıyımlarını ve işkencelerini hiçe sayarak yaptığın bu açıklama AKP’ye oy verenlerin fikri midir? Ne ara İsrail ile dost olduk?

DEVLETİN YANINDAYIZ

Ülke genelinde ve Kocaeli’de eş zamanlı olarak yapılan PKK ve paralel yapı operasyonlarını da değerlendiren Aydın Ünlü, “Yıllardır bu operasyonları bekliyorduk. Teröre karşı yapılan her operasyonda devletin yanında olmaya devam edeceğiz. Hem Güneydoğu’daki hem de Kocaeli’de yapılan terör operasyonlarını destekliyoruz. Devletimizin, polisimizin ve askerimizin yanındayız” şeklinde konuştu.   

 KARARI BEN VERMİYORUM

‘Meral Akşener ile görüşen MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ve MHP Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek’i de görevden alacak mısınız? Sorusu üzerine Ünlü, “Başkanlarımız kendi hür iradeleri ile kendi görüşlerini bildirebilirler. Konu ile ilgili partimizin organları ve kurulları vardır. MHP 46 yıllık siyasi bir harekettir. MHP il divan başkanlığı onlarla ilgili zamanı geldiğinde bir karar verilecektir. Kararı ben vermiyorum Şimdilik bekliyoruz. Bundan kimseni şüphesi olmasın. Davada kişiler önemli değildir. Eksiler ve artılar teşkilatındır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.