Biz Bu Yarışta VARIZ 1-2

Spor 27.12.2015 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Biz Bu Yarışta VARIZ 1-2

BAL 12.Grup'ta şampiyonluk yarışında var olma adına Çengelköyspor deplasmanında hayati bir 90 dakikaya çıkan Gebzespor, rakibini Muhammet ve Ercan'ın golleriyle 2-1 yenerek ligin ilk yarısını 3 puanla noktaladı.

Haftaya zirvenin 9 puan gerisinde giren ve şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Gebzespor, grubun güçlü ekiplerinden Çengelköyspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 yenerek hem sıralamada rakibinin üzerine çıktı hem de lider Kocaelispor'a mesaj yolladı. Maçın 14.dakikasında siyahi oyuncusu Sow'un golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip skor üstünlüğünü ele alsa da Gebzespor fırtınası 20.dakikadan itibaren Beylerbeyi'nde esmeye başladı. Üst üste ataklarla rakibini bunaltan ve rakip kalede pozisyonlar üreten Mor Menekşeler, aradığı gole 43.dakikada ulaştı. Ceza sahası dışından nefis bir vuruşla topu filelere gönderen Muhammet, Gebzespor'a hayat verdi ve ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1'lik skorla tamamlandı. İNANÇ GALİBİYETİ GETİRDİ  İkinci yarıya moralli ve istekli başlayan Cengiz Demir'in öğrencileri, galibiyeti ve şampiyonluğu istediğini net bir şekilde ortaya koyan bir futbol sergileyerek rakibine adeta top göstermedi. Mücadelenin 59.dakikasında Güven'in ara pasında topla buluşan Ercan kaleciyi de geçerek topu boş ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Golün ardından deplasman yasağına tepki koyma adına tüm futbolcular el ele tutuşarak boş olan deplasman tribününe koşarak mesaj verdiler. Kalan dakikalarda skorun vermiş olduğu moralle güvenli ve kontrollü bir oyun ortaya koyan mor beyazlılar, maçı 2-1 kazanarak zirve yarışında ''Ben de varım''dedi. Gebzespor 24 Ocak 2016'da ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda lider Kocaelispor'la karşılaşacak.
BAL 12.Grup'ta şampiyonluk yarışında var olma adına Çengelköyspor deplasmanında hayati bir 90 dakikaya çıkan Gebzespor, rakibini Muhammet ve Ercan'ın golleriyle 2-1 yenerek ligin ilk yarısını 3 puanla noktaladı.

Haftaya zirvenin 9 puan gerisinde giren ve şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Gebzespor, grubun güçlü ekiplerinden Çengelköyspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 yenerek hem sıralamada rakibinin üzerine çıktı hem de lider Kocaelispor'a mesaj yolladı. Maçın 14.dakikasında siyahi oyuncusu Sow'un golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip skor üstünlüğünü ele alsa da Gebzespor fırtınası 20.dakikadan itibaren Beylerbeyi'nde esmeye başladı. Üst üste ataklarla rakibini bunaltan ve rakip kalede pozisyonlar üreten Mor Menekşeler, aradığı gole 43.dakikada ulaştı. Ceza sahası dışından nefis bir vuruşla topu filelere gönderen Muhammet, Gebzespor'a hayat verdi ve ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1'lik skorla tamamlandı.

İNANÇ GALİBİYETİ GETİRDİ

 İkinci yarıya moralli ve istekli başlayan Cengiz Demir'in öğrencileri, galibiyeti ve şampiyonluğu istediğini net bir şekilde ortaya koyan bir futbol sergileyerek rakibine adeta top göstermedi. Mücadelenin 59.dakikasında Güven'in ara pasında topla buluşan Ercan kaleciyi de geçerek topu boş ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Golün ardından deplasman yasağına tepki koyma adına tüm futbolcular el ele tutuşarak boş olan deplasman tribününe koşarak mesaj verdiler. Kalan dakikalarda skorun vermiş olduğu moralle güvenli ve kontrollü bir oyun ortaya koyan mor beyazlılar, maçı 2-1 kazanarak zirve yarışında ''Ben de varım''dedi. Gebzespor 24 Ocak 2016'da ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda lider Kocaelispor'la karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.