Bitap düştüler!

Spor 28.12.2015 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bitap düştüler!

RAMAZAN SİLİN NEFES ALDIRMIYOR

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Darıca G.B, müthiş bir tempoyla antrenmanlarını sürdürüyor. Günde çift idman programıyla çalışan sarı yeşilliler deyim yerindeyse nefes almadan çalışıyor. Hazırlık maçlarının oynandığı günler de dahil olmak üzere kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yapan Darıca G.B takımı, ağır idmanlar yapsa da verimli ve doğru antrenman metodlarıyla ikinci yarı öncesinde umut veriyor. Son yapılan çalışmada futbolcuların bir hayli bitkin düştüğü gözlenirken, kamp sonuna kadar vitesi düşürmeden çalışmaların aynı tempoda devam edeceği öğrenildi.  ALPEREN DIŞINDA EKSİK YOK Sorunsuz geçen kampta tek üzücü durumun genç oyuncu Alperen Kaplan'ın sakatlanması oldu. Teknik heyetin isteği doğrultusunda Yasir Akan'la birlikte Antalya kampın götürülen Alperen Kaplan, sakatlığı sebebiyle Antalya kampından ayrıldı. Bacağında yırtık şüphesiyle kamptan ayrılan ve Darıca'ya geri dönen Alperen'in bugün MR'ının çekileceği ve durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.
RAMAZAN SİLİN NEFES ALDIRMIYOR

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Darıca G.B, müthiş bir tempoyla antrenmanlarını sürdürüyor. Günde çift idman programıyla çalışan sarı yeşilliler deyim yerindeyse nefes almadan çalışıyor. Hazırlık maçlarının oynandığı günler de dahil olmak üzere kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yapan Darıca G.B takımı, ağır idmanlar yapsa da verimli ve doğru antrenman metodlarıyla ikinci yarı öncesinde umut veriyor. Son yapılan çalışmada futbolcuların bir hayli bitkin düştüğü gözlenirken, kamp sonuna kadar vitesi düşürmeden çalışmaların aynı tempoda devam edeceği öğrenildi. 

ALPEREN DIŞINDA EKSİK YOK
Sorunsuz geçen kampta tek üzücü durumun genç oyuncu Alperen Kaplan'ın sakatlanması oldu. Teknik heyetin isteği doğrultusunda Yasir Akan'la birlikte Antalya kampın götürülen Alperen Kaplan, sakatlığı sebebiyle Antalya kampından ayrıldı. Bacağında yırtık şüphesiyle kamptan ayrılan ve Darıca'ya geri dönen Alperen'in bugün MR'ının çekileceği ve durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.