Kar yağışı futbolu da vurdu...

Spor 31.12.2015 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kar yağışı futbolu da vurdu...

Kar yağışı futbolu da vurdu...

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, yoğun kar yağışı sebebiyle hafta sonu oynanacak olan 16.hafta karşılaşmalarını 1 hafta ileriye kaydırdı. KASKF'TAN YAPILAN AÇIKLAMA: 29.12.2015 tarihinde yayInlanan 16.Hafta Müsabaka Programi hava muhalefeti nedeniyle Futbol Il Temsilciligi tarafindan bir hafta ileriye kaydırılmıştır.
Kar yağışı futbolu da vurdu...

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, yoğun kar yağışı sebebiyle hafta sonu oynanacak olan 16.hafta karşılaşmalarını 1 hafta ileriye kaydırdı.

KASKF'TAN YAPILAN AÇIKLAMA:

29.12.2015 tarihinde yayInlanan 16.Hafta Müsabaka Programi hava muhalefeti nedeniyle Futbol Il Temsilciligi tarafindan bir hafta ileriye kaydırılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.