10 NUMARA HAREKÂTI!

Spor 04.01.2016 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

10 NUMARA HAREKÂTI!

Ara transfere Güngören’den Sabur’u alarak giriş yapan Gebzespor, ’10 numara’ transferi için de ince eleyip sık dokuyor. Yönetimin bu pozisyona düşündüğü isim ise ilk yarıda Halide Edip Adıvar forması giyen Murat Kefeli. Göztepe ve Orduspor gibi takımlarda top koşturan Kefeli son 1,5 sezondur BAL’da forma giyiyor. Daha çok profesyonel liglerde oynayan 27 yaşındaki oyuncunun İstanbul ekibiyle yollarını ayırdığı ve Gebzespor’a gelmeye istekli olduğu öğrenildi. YARARLI OLUR Teknik Direktör Cengiz Demir’in de tanıdığı futbolcu olan Murat Kefeli için Recep Serkan ve Ahmet Şen devrede. İki oyuncunun geçen sezon Arnavutköy’de beraber oynadıkları Murat Kefeli’nin Gebzespor’a yararlı olacağı görüşünde Başkan İlker Çakır’a bilgi verdiği öğrenildi. Sezon başında da gündeme gelen Kefeli’nin bu kez transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Ara transfere Güngören’den Sabur’u alarak giriş yapan Gebzespor, ’10 numara’ transferi için de ince eleyip sık dokuyor. Yönetimin bu pozisyona düşündüğü isim ise ilk yarıda Halide Edip Adıvar forması giyen Murat Kefeli. Göztepe ve Orduspor gibi takımlarda top koşturan Kefeli son 1,5 sezondur BAL’da forma giyiyor. Daha çok profesyonel liglerde oynayan 27 yaşındaki oyuncunun İstanbul ekibiyle yollarını ayırdığı ve Gebzespor’a gelmeye istekli olduğu öğrenildi.

YARARLI OLUR

Teknik Direktör Cengiz Demir’in de tanıdığı futbolcu olan Murat Kefeli için Recep Serkan ve Ahmet Şen devrede. İki oyuncunun geçen sezon Arnavutköy’de beraber oynadıkları Murat Kefeli’nin Gebzespor’a yararlı olacağı görüşünde Başkan İlker Çakır’a bilgi verdiği öğrenildi. Sezon başında da gündeme gelen Kefeli’nin bu kez transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.