19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hem öğrendik hem eğlendik…

Gebze 05.01.2016 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hem öğrendik hem eğlendik…

8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE MOTİVASYON AMAÇLI OKUL GEZİLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Özel Bilge Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerini mesleklere ve üst öğrenim kurumlarına yönlendirmek amacıyla başlatılan okul gezisi programlarına ‘’Enka Okulları’yla devam ettik. 30 Aralık Çarşamba günü okul rehberlik servisi tarafından öğrencilerin meslek seçimi ve bilinçli lise tercihi yapabilmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen geziye öğrenciler tarafından ilgi büyüktü. Öğrencilerin okuldaki gerek deney çalışmaları gerekse yapılmış projeleri inceleme şansını da buldukları gezi akademik başarısının yanında sosyal alanda da kendini ispatlamış okullara gitme amacında olan öğrencilerimizin motivasyonlarının artmasını sağladı. Özel Bilge Ortaokulu yetkilileri “Bu zorlu süreçte Bilge Okulları olarak öğrencilerimizin her zaman yanında olup onlara her konuda destek verdiğimizi belirterek ‘’Enka Okulları’’ öğretmen ve idaricilerine de öğrencilerimize verdikleri bilgilerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.  
8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE MOTİVASYON AMAÇLI OKUL GEZİLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Özel Bilge Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerini mesleklere ve üst öğrenim kurumlarına yönlendirmek amacıyla başlatılan okul gezisi programlarına ‘’Enka Okulları’yla devam ettik. 30 Aralık Çarşamba günü okul rehberlik servisi tarafından öğrencilerin meslek seçimi ve bilinçli lise tercihi yapabilmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen geziye öğrenciler tarafından ilgi büyüktü. Öğrencilerin okuldaki gerek deney çalışmaları gerekse yapılmış projeleri inceleme şansını da buldukları gezi akademik başarısının yanında sosyal alanda da kendini ispatlamış okullara gitme amacında olan öğrencilerimizin motivasyonlarının artmasını sağladı.

Özel Bilge Ortaokulu yetkilileri “Bu zorlu süreçte Bilge Okulları olarak öğrencilerimizin her zaman yanında olup onlara her konuda destek verdiğimizi belirterek ‘’Enka Okulları’’ öğretmen ve idaricilerine de öğrencilerimize verdikleri bilgilerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.