Memura Derece Zammı

07.01.2016 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Memura Derece Zammı

Memurlara 'derece' zammı geliyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleştirilen toplu sözleşme görüşmelerinde mutabakata varılan 'ilave 1 derece' uygulaması hayata geçiyor.

15 Ocak 2016'da görevde bulunan kamu görevlilerinden daha önce kendilerine ilave bir derece verilmemiş olanların bulundukları derece ve kademeleri 1 derece yükseltilecek. Bu uygulamayla kamu görevlilerinin maaşlarında 290 liraya varan artış oluşacak. 1 derece artışı, kamu görevlilerinin Şubat maaşlarına yansıyacak.  YÜZDE 6.91 ZAM  Bu ay maaşlarına toplu sözleşmede belirlenen yüzde 6 artış ve enflasyon farkı yansıtılacakolan kamu görevlileri, böylece önümüzdeki ay bir zamma daha kavuşmuş olacak. Kamu görevlilerinin bu ayki zammı kümülatif yüzde 6.91'i bulacak.
Memurlara 'derece' zammı geliyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleştirilen toplu sözleşme görüşmelerinde mutabakata varılan 'ilave 1 derece' uygulaması hayata geçiyor.

15 Ocak 2016'da görevde bulunan kamu görevlilerinden daha önce kendilerine ilave bir derece verilmemiş olanların bulundukları derece ve kademeleri 1 derece yükseltilecek. Bu uygulamayla kamu görevlilerinin maaşlarında 290 liraya varan artış oluşacak. 1 derece artışı, kamu görevlilerinin Şubat maaşlarına yansıyacak

YÜZDE 6.91 ZAM 
Bu ay maaşlarına toplu sözleşmede belirlenen yüzde 6 artış ve enflasyon farkı yansıtılacakolan kamu görevlileri, böylece önümüzdeki ay bir ma daha kavuşmuş olacak. Kamu görevlilerinin bu ayki zammı kümülatif yüzde 6.91'i bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.