2015'in zirve isimleri belli oldu

Spor 07.01.2016 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

2015'in zirve isimleri belli oldu

2015'in zirve isimleri belli oldu

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarlar Derneği için spor medyasında 2015 yılını değerlendirdi. Araştırma, hareketli bir dönemden geçen spor dünyasının zirve isimlerini ortaya koydu. Buna göre, 2015’in medyada en çok konuşulan spor kulübü Fenerbahçe oldu. Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Sneijder, Barcelona’ya transferi olay yaratan Arda Turan ve Fenerbahçe’nin yıldız transferi Van Persie ise yılın en popüler futbolcuları… İşte araştırmanın detayları… Medya Takip Merkezi’nin 2015 yılı araştırmasına göre, yılının en popüler spor kulübü Fenerbahçe oldu. Toplamda 924 bin 652  habere konu edilen Fenerbahçe, yazılı, görsel ve elektronik basın olmak üzere tüm mecralarda ilk sırada yer aldı. 
2015'in zirve isimleri belli oldu

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarlar Derneği için spor medyasında 2015 yılını değerlendirdi. Araştırma, hareketli bir dönemden geçen spor dünyasının zirve isimlerini ortaya koydu. Buna göre, 2015’in medyada en çok konuşulan spor kulübü Fenerbahçe oldu. Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Sneijder, Barcelona’ya transferi olay yaratan Arda Turan ve Fenerbahçe’nin yıldız transferi Van Persie ise yılın en popüler futbolcuları… İşte araştırmanın detayları…

Medya Takip Merkezi’nin 2015 yılı araştırmasına göre, yılının en popüler spor kulübü Fenerbahçe oldu. Toplamda 924 bin 652  habere konu edilen Fenerbahçe, yazılı, görsel ve elektronik basın olmak üzere tüm mecralarda ilk sırada yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.