Engelliler Derneğinden Toltar’a Plaket

Dilovası 10.01.2016 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Engelliler Derneğinden Toltar’a Plaket

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,  Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) yönetici ve engelli bireylerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu Engelliler Derneğini ziyaret ederek sabah kahvaltısında Dernek Başkanı Abdulsamet Elden ve dernek yöneticileri ile bir gurup engelli bireylerle bir araya geldi. Başkan Toltar’la birlikte kahvaltıda   meclis üyeleri Recep Laç, Halit Ekici, Cemil Daşdemir ve Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş’de Engelliler Derneğinin Konuğu oldular. Dernek Başkanı Abdulsamet Elden dernek yöneticileri ve üyeleri ile kahvaltıya katılarak Başkan Toltar’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Başkan Ali Toltar’a derneğe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Başkan Ali Toltar derneğin daveti için Başkan Elden, yönetimi ve üyelerine tek tek teşekkür etti. Yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerini kutladı. Başkan Toltar daha sonra şöyle devam etti,  ‘Dernek Başkanı ve yönetimine  teşekkür ediyorum, sizler gibi duygusal ve özel insanlarla bir arada bulunmaktan gurur duyuyorum. Sizlere yardımcı olabildiysek ne mutlu bize, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Derneğin gelişimi ve çalışmalarınız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi. 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,  Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) yönetici ve engelli bireylerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu Engelliler Derneğini ziyaret ederek sabah kahvaltısında Dernek Başkanı Abdulsamet Elden ve dernek yöneticileri ile bir gurup engelli bireylerle bir araya geldi. Başkan Toltar’la birlikte kahvaltıda   meclis üyeleri Recep Laç, Halit Ekici, Cemil Daşdemir ve Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş’de Engelliler Derneğinin Konuğu oldular.

Dernek Başkanı Abdulsamet Elden dernek yöneticileri ve üyeleri ile kahvaltıya katılarak Başkan Toltar’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Başkan Ali Toltar’a derneğe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Başkan Ali Toltar derneğin daveti için Başkan Elden, yönetimi ve üyelerine tek tek teşekkür etti. Yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerini kutladı. Başkan Toltar daha sonra şöyle devam etti,  ‘Dernek Başkanı ve yönetimine  teşekkür ediyorum, sizler gibi duygusal ve özel insanlarla bir arada bulunmaktan gurur duyuyorum. Sizlere yardımcı olabildiysek ne mutlu bize, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Derneğin gelişimi ve çalışmalarınız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.