Demir: Gebzespor camiasına layık olmak istiyoruz

Spor 12.01.2016 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demir: Gebzespor camiasına layık olmak istiyoruz

Demir: Gebzespor camiasına layık olmak istiyoruz

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Antalya kampında geride kalan 1 haftayı gazetemize değerlendirdi. Çok iyi bir ortamda verimli bir kamp süreci geçirdiklerini kaydeden deneyimli teknik adam, yeni transferlerin adaptasyon sorununu çabuk atlattığını ve takım içerisinde iyi bir arkadaşlık ortamı oluştuğunu söyledi. Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdüren Gebzespor’da işler tıkırında gidiyor. Kampla ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Cengiz Demir, Gebzespor camiasına umut dolu mesajlar verdi. Antalya’da her şeyin yolunda gittiğinin altını çizen Demir, ‘’Kampımızda çok iyi bir çalışma ortamı yakaladık. Bunu sağlayan yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Amacımız, aramıza yeni katılan transferlerimizin uyum sürecini çabuk atlatmalarıydı, bunu da başardık. Kadroda yer alan futbolcularımızın özverili çalışmalarından oldukça memnunum’’ dedi. ‘’GEBZESPOR, BÜYÜK BİR CAMİA’’ Gebzespor camiasının önemine vurgu yapan Demir, ‘’Gebzespor, gerçekten büyük bir camia. Böylesine büyük kitlelere hitap eden bir camiaya layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Temennimiz Gebzespor’u hak ettiği noktaya taşımak’’ dedi. 
Demir: Gebzespor camiasına layık olmak istiyoruz

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Antalya kampında geride kalan 1 haftayı gazetemize değerlendirdi. Çok iyi bir ortamda verimli bir kamp süreci geçirdiklerini kaydeden deneyimli teknik adam, yeni transferlerin adaptasyon sorununu çabuk atlattığını ve takım içerisinde iyi bir arkadaşlık ortamı oluştuğunu söyledi.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdüren Gebzespor’da işler tıkırında gidiyor. Kampla ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Cengiz Demir, Gebzespor camiasına umut dolu mesajlar verdi. Antalya’da her şeyin yolunda gittiğinin altını çizen Demir, ‘’Kampımızda çok iyi bir çalışma ortamı yakaladık. Bunu sağlayan yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Amacımız, aramıza yeni katılan transferlerimizin uyum sürecini çabuk atlatmalarıydı, bunu da başardık. Kadroda yer alan futbolcularımızın özverili çalışmalarından oldukça memnunum’’ dedi.

‘’GEBZESPOR, BÜYÜK BİR CAMİA’’

Gebzespor camiasının önemine vurgu yapan Demir, ‘’Gebzespor, gerçekten büyük bir camia. Böylesine büyük kitlelere hitap eden bir camiaya layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Temennimiz Gebzespor’u hak ettiği noktaya taşımak’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.