TOLTAR, STK VE DERNEK BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Dilovası 18.01.2016 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TOLTAR, STK VE DERNEK BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Dilovası Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ve her ay geleneksel hale getirilecek kahvaltı sohbet toplantısında, ilçedeki STK, düşünce ve hemşehri dernek başkanlarıyla bir araya geldi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş tarafından düzenlenen kahvaltılı sohbet toplantısına, ilçede faaliyet gösteren ve sayıları 34 olan STK, düşünce hemşeri dernek başkanlarıyla ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Ali Toltar, daha modern ve yaşanabilir bir kent Dilovası için birlikte çalışılması gerektiği mesajını verdi. Katılan dernekler başkanları, Dilovası için birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş birlik ve beraberlik mesajını verip şunları söyledi; “Dilovası’nı hak ettiği yere getirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Sizler bugüne kadar ilçemiz için pek çok hizmette bulundunuz. Bundan sonra da yapacağımız her işte birlikte olacağız’’ Dedi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, burada bulanan ve sayıları 34 olan STK, düşünce, meslek ve hemşeri dernekleri olarak hepimizin ortak gayesinin daha iyi ve yaşanabilir bir Dilovası arzusu etrafında kenetlenmek olmaktır. Burada bunun olmasını istemiş olmak bizim için mutluluk kaynağıdır. Yine bu platformun fikirleri bizler için çok önemlidir, çünkü bu fikirler ışığında hep birlikte daha modern ve yaşanabilir bir Dilovası’nı birlikte oluşturacağız. Halkımıza sizlerle birlikte daha iyi hizmet üretmenin gayreti ve samimiyeti içerisinde olacağız” dedi. Yaklaşık üç saati aşkın bir sürede Dernek ve STK başkanlarıyla sohbet havasında geçen kahvaltılı toplantıda birçok görüş ve öneriyi dinleyen Belediye Başkanı Ali Toltar, “Bu gün burada çok önemli mesafe kat edildi, bir çok düşünce dile getirilerek hepsi de Dilovası’nın daha modern ve yaşanabilir bir kent olması yönünde çok değerli olan düşünce ve görüşlerdir. Bizler de sizlerden güç alarak daha güzeli ve mükemmeli yaparak hizmet noktasında hoş bir sâdâ bırakacağız” dedi. Gündeme alınan görüş ve öneriler maddeler halinde kayıtlara alınarak bir çalışma ve değerlendirme komisyonu kuruldu. Kurulan bu komisyon, 21 Şubat 2016 Pazar günü, yapılacak toplantıya rapor sunması kararlaştırıldı.
Dilovası Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ve her ay geleneksel hale getirilecek kahvaltı sohbet toplantısında, ilçedeki STK, düşünce ve hemşehri dernek başkanlarıyla bir araya geldi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş tarafından düzenlenen kahvaltılı sohbet toplantısına, ilçede faaliyet gösteren ve sayıları 34 olan STK, düşünce hemşeri dernek başkanlarıyla ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Ali Toltar, daha modern ve yaşanabilir bir kent Dilovası için birlikte çalışılması gerektiği mesajını verdi. Katılan dernekler başkanları, Dilovası için birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş birlik ve beraberlik mesajını verip şunları söyledi; “Dilovası’nı hak ettiği yere getirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Sizler bugüne kadar ilçemiz için pek çok hizmette bulundunuz. Bundan sonra da yapacağımız her işte birlikte olacağız’’ Dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, burada bulanan ve sayıları 34 olan STK, düşünce, meslek ve hemşeri dernekleri olarak hepimizin ortak gayesinin daha iyi ve yaşanabilir bir Dilovası arzusu etrafında kenetlenmek olmaktır. Burada bunun olmasını istemiş olmak bizim için mutluluk kaynağıdır. Yine bu platformun fikirleri bizler için çok önemlidir, çünkü bu fikirler ışığında hep birlikte daha modern ve yaşanabilir bir Dilovası’nı birlikte oluşturacağız. Halkımıza sizlerle birlikte daha iyi hizmet üretmenin gayreti ve samimiyeti içerisinde olacağız” dedi.

Yaklaşık üç saati aşkın bir sürede Dernek ve STK başkanlarıyla sohbet havasında geçen kahvaltılı toplantıda birçok görüş ve öneriyi dinleyen Belediye Başkanı Ali Toltar, “Bu gün burada çok önemli mesafe kat edildi, bir çok düşünce dile getirilerek hepsi de Dilovası’nın daha modern ve yaşanabilir bir kent olması yönünde çok değerli olan düşünce ve görüşlerdir. Bizler de sizlerden güç alarak daha güzeli ve mükemmeli yaparak hizmet noktasında hoş bir sâdâ bırakacağız” dedi.

Gündeme alınan görüş ve öneriler maddeler halinde kayıtlara alınarak bir çalışma ve değerlendirme komisyonu kuruldu. Kurulan bu komisyon, 21 Şubat 2016 Pazar günü, yapılacak toplantıya rapor sunması kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.