ÇOCUKLARIN TELEFONLARINI GASP EDEN

Darıca 23.01.2016 - 13:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇOCUKLARIN TELEFONLARINI GASP EDEN

Darıca ilçesinde çocukların cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri Kazım Karabekir Mahallesi'nde çocukların cep telefonlarının gasp edildiğinin bildirilmesi üzerine harekete geçti. Bir süre yapılan teknik ve fiziki çalışmanın ardından ekipler, şüpheli Serkan D'yi (31) aynı mahalledeki evinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
Darıca ilçesinde çocukların cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri Kazım Karabekir Mahallesi'nde çocukların cep telefonlarının gasp edildiğinin bildirilmesi üzerine harekete geçti.
Bir süre yapılan teknik ve fiziki çalışmanın ardından ekipler, şüpheli Serkan D'yi (31) aynı mahalledeki evinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.