DARICA YOLLARI AÇIK

Darıca 25.01.2016 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA YOLLARI AÇIK

Darıca’da dün gece yarısı etkisini gösteren kar yağışına karşı Darıca Belediyesi ekipleri hazır. KÜREME VE TUZLAMA YAPACAK Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışına yönelik gereken tüm önlemleri aldık. Meteoroloji verilerine göre dün geceden itibaren yoğun bir şekilde kendini htiren soğuk havaya karşı yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için kar küreme ve tuzlama yapacak ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ediyor.” Dedi. TOPLU TAŞIMA KULLANILMALI Başkan Karabacak vatandaşları kar yağışının yoğun olduğu durumlarda toplu taşıma vasıtalarını kullanmaları, kendi araçları ile yola çıkacak olanları ise kış lastiği ve zincir takmaları hususunda uyardı.

Darıca’da dün gece yarısı etkisini gösteren kar yağışına karşı Darıca Belediyesi ekipleri hazır.

KÜREME VE TUZLAMA YAPACAK

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışına yönelik gereken tüm önlemleri aldık. Meteoroloji verilerine göre dün geceden itibaren yoğun bir şekilde kendini htiren soğuk havaya karşı yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için kar küreme ve tuzlama yapacak ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ediyor.” Dedi.

TOPLU TAŞIMA KULLANILMALI

Başkan Karabacak vatandaşları kar yağışının yoğun olduğu durumlarda toplu taşıma vasıtalarını kullanmaları, kendi araçları ile yola çıkacak olanları ise kış lastiği ve zincir takmaları hususunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.