VARSA YOKSA 3 PUAN!

Spor 28.01.2016 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

VARSA YOKSA 3 PUAN!

DARICA G.B, BEYLERBEYİSPOR’U YENEREK PLAY-OFF YOLUNDA DEV BİR ADIM ATMAK İSTİYOR

Darıca G.B, Play-Off yarışında var olma adına Pazar günü Beylerbeyispor karşısında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Sarı yeşilli temsilcimiz rakibini devirerek taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmak istiyor. 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off mücadelesini sürdüren Darıca Gençlerbirliği, ligin 23.haftasında sahasında ağırlayacağı Beylerbeyispor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Niğde deplasmanından aldığı 3 puanla kritik bir virajı kayıpsız geçen ve yarışta ‘’Ben de varım’’ diyen Darıca G.B, Niğde’den alınan 3 puanı Beylerbeyispor maçında taçlandırmak istiyor. Play-Off’un 7 puan uzağında olan ve özellikle iç sahada oynayacağı maçlarda sahaya ‘0’ kredi ile çıkacak olan sarı yeşilliler, ligin flaş takımlarından Beylerbeyispor’u eli boş göndermek istiyor. SİLİN OYUNCULARINA GÜVENİYOR Zorlu karşılaşma öncesinde bugün taktiksel bir çalışma gerçekleştirecek olan Darıca G.B takımı, kendi arasında çift kale maç yapacak. Sarı yeşillilerde teknik patron Ramazan Silin yaptığı açıklamada, sahalarında oynayacaklarını maçlarda kesinlikle puanm kaybetmemeleri gerektiğini, Beylerbeyispor karşılaşmasından bu nitelikte önemli bir maç olduğunu vurguladı. Kazanacaklarına inandığını söyleyen Silin, ‘’Futbolcularımız oldukça gayretli ve istekli. Pazar günü taraftarlarımıza 3 puan hediye edeceğiz’’ dedi.
DARICA G.B, BEYLERBEYİSPOR’U YENEREK PLAY-OFF YOLUNDA DEV BİR ADIM ATMAK İSTİYOR

Darıca G.B, Play-Off yarışında var olma adına Pazar günü Beylerbeyispor karşısında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Sarı yeşilli temsilcimiz rakibini devirerek taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmak istiyor.

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off mücadelesini sürdüren Darıca Gençlerbirliği, ligin 23.haftasında sahasında ağırlayacağı Beylerbeyispor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Niğde deplasmanından aldığı 3 puanla kritik bir virajı kayıpsız geçen ve yarışta ‘’Ben de varım’’ diyen Darıca G.B, Niğde’den alınan 3 puanı Beylerbeyispor maçında taçlandırmak istiyor. Play-Off’un 7 puan uzağında olan ve özellikle iç sahada oynayacağı maçlarda sahaya ‘0’ kredi ile çıkacak olan sarı yeşilliler, ligin flaş takımlarından Beylerbeyispor’u eli boş göndermek istiyor.

SİLİN OYUNCULARINA GÜVENİYOR

Zorlu karşılaşma öncesinde bugün taktiksel bir çalışma gerçekleştirecek olan Darıca G.B takımı, kendi arasında çift kale maç yapacak. Sarı yeşillilerde teknik patron Ramazan Silin yaptığı açıklamada, sahalarında oynayacaklarını maçlarda kesinlikle puanm kaybetmemeleri gerektiğini, Beylerbeyispor karşılaşmasından bu nitelikte önemli bir maç olduğunu vurguladı. Kazanacaklarına inandığını söyleyen Silin, ‘’Futbolcularımız oldukça gayretli ve istekli. Pazar günü taraftarlarımıza 3 puan hediye edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.