HABERCİLER FOTOĞRAF SERGİSİ DARICA’DA AÇILACAK

Darıca 29.01.2016 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HABERCİLER FOTOĞRAF SERGİSİ DARICA’DA AÇILACAK

“Haberciler Fotoğraf Sergisi”, 31 Ocak Pazar günü de Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde beğeniye sunulacak.

Türkiye Haber Kameramanları Derneği’nin hazırladığı ve geçtiğimiz hafta Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti işbirliği ile İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde açılışı yapılan “Haberciler Fotoğraf Sergisi”, 31 Ocak Pazar günü de Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde beğeniye sunulacak.Konuyla ilgili bilgi veren Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, bir haftadır sergilenen fotoğrafların İzmitliler tarafından çok beğenildiğini belirterek, “Basın mensuplarının haber yaptıkları sıra da kamera arkasında çekilen ilginç fotoğrafların yer aldığı sergiye tüm meslektaşlarımızı ve halkımızı bekliyoruz” diye konuştu. Gürol, fotoğraf sergisinin 31 Ocak Pazar günü saat 12.00’de Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek kokteylin ardından açılışının yapılacağını sözlerine ekledi. 
“Haberciler Fotoğraf Sergisi”, 31 Ocak Pazar günü de Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde beğeniye sunulacak.

Türkiye Haber Kameramanları Derneği’nin hazırladığı ve geçtiğimiz hafta Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti işbirliği ile İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde açılışı yapılan “Haberciler Fotoğraf Sergisi”, 31 Ocak Pazar günü de Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde beğeniye sunulacak.Konuyla ilgili bilgi veren Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, bir haftadır sergilenen fotoğrafların İzmitliler tarafından çok beğenildiğini belirterek, “Basın mensuplarının haber yaptıkları sıra da kamera arkasında çekilen ilginç fotoğrafların yer aldığı sergiye tüm meslektaşlarımızı ve halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.
Gürol, fotoğraf sergisinin 31 Ocak Pazar günü saat 12.00’de Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek kokteylin ardından açılışının yapılacağını sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.